Koiraparkki.com

Me Koiraparkkilaiset

Kuka koiraasi hoitaa ja ulkoiluttaa?

Sillä on väliä kenen haltuun koirasi jätät.

Meillä Koiraparkissa työskentelevät ovat kaikki pitkäaikaisia rautaisia ammattilaisia, joilla joko Eläintenhoitajan ammattitutkinto ja/tai monivuotinen kokemus koirista – ja yleensäkin eläimistä.  Emme käytä ilmaistyövoimaa tai TET-läisiä tai kouluttamatonta henkilökuntaa missään toimipisteissämme.

Kussakin toimipisteessä on vastassasi ammattilainen, joka voi vastata kaikkiin kysymyksiisi samantien ja jonka kanssa voit hoitaa kaikki asiat alusta loppuun saakka. Henkilökuntamme on mitoitettu kussakin toimipisteessa koirien päivittäisen määrän mukaisesti ja henkilöstön määrä sen vuoksi vaihtelee päivittäin.  Töitä tehdään Herttoniemessä ja Espoossa 3-vuorossa, Kampin päiväkodissa 2-vuorossa.

Tiloissamme on myös alan oppilaitoksista lopputyötään ja -näyttöä suorittavia työharjoittelussa – mutta hekin  kokeneita konkareita ja meidän jatkuvan koulutuksen sekä tarkkailun alaisena.

Henkilökuntamme on kovin liikkuvaa sorttia, tapaat meidät eri päivinä eri toimipisteissämme. Näin varmistamme että toimintamme on tasalaatuista toitpa koirasi mihin tahansa pisteeseemme.
Asiakkaan luottamus on meille tärkeätä ja siksi haluamme, että opit tuntemaan koko tiimimme – aina on aikaa jutella sinulle tärkeistä koirasi hoitoon liittyvistä asioista.

Kaikkia meitä yhdistää rakkaus koiriin, ammattimainen asenne, korkea työmoraali, tiukka kuri ja hulvaton huumoritaju.

Koirasi on taatusti hyvissä käsissä!


Kiitos, että saamme huolehtia koirastasi!

Koiraparkin väki