Me Koiraparkkilaiset

Kuka koiraasi hoitaa ja ulkoiluttaa?

Sillä on väliä kenen haltuun koirasi jätät.

Meillä Koiraparkissa työskentelevät ovat kaikki ammattilaisia, joilla joko Eläintenhoitajan ammattitutkinto ja/tai monivuotinen kokemus koirista – ja yleensäkin eläimistä.

Henkilökuntamme on kovin liikkuvaa sorttia, tapaat meidät eri päivinä eri toimipisteissämme. Näin varmistamme että toimintamme on tasalaatuista toitpa koirasi mihin tahansa pisteeseemme.
Asiakkaan luottamus on meille tärkeätä ja siksi haluamme, että opit tuntemaan koko tiimimme.

Kaikkia meitä yhdistää rakkaus koiriin, ammattimainen asenne, korkea työmoraali, tiukka kuri ja hulvaton huumoritaju.

Koirasi on taatusti hyvissä käsissä!

Svetlana

Eläintenhoitaja

Ahkera ja tunnollinen Svetlana rakastaa kaikkia ja kaikki rakastaa Svetlanaa! Svetlana rakastaa järjestystä ja pitää Koiraparkin aina siistinä. Svetlanan huumorintaju on pettämätön. Parhaat vitsit kuulet Svetlanalta. Svetlana on aina valmis oppimaan uutta, kehittämään itseään, kyltymätön tiedon halu! Svetlanalta löytyy kotoa rescue kissa, jota Svetlana hoitaa rakkaudella, tietenkin

Annika

Eläintenhoitaja

Aina yhtä luotettava, ahkera ja tunnollinen, antaa koirille kaikkensa, pelastaisi jokaisen maailman eläimen, jos vain mahdollista. Annikan kotoa löytyy kaksi rescue kissaa ja vapaa-ajallaan hän kerää jatkuvasti uutta tietoa koirista, niiden käyttäytymisestä ja hyvinvoinnin edistämisestä kehittääkseen ammattitaitoaan. Erittäin motivoitunut ja työhönsä intohimoisesti suhtautuva raskaan rockin ystävä, joka osaa olla sekä lempeä että näpäkkä tilanteen sitä vaatiessa.

Melina

Eläintenhoitaja

Aina valmis partiolainen. Ihminen jolle käy aina kaikki, voisi saada vuoden positiivisin hoitaja palkinnon. Kulkee aina reippain askelin, hymy huulilla, ponnari heiluen. Koiraparkin Labrador kuiskaaja. Harrastaa hevosia, koiria ja kotoa löytyy myös rescue kissa. Lyhyesti sanottuna jokaisen anopin unelma miniä, varsinainen Elovena tyttö.

Dennis

Varapäre/ koirahoitaja

Dennis on Koiraparkin varapäre, tuuraaja ja koirien ulkoiluttaja. Dennis on hajamielinen professori, jonka päätyönä on olla koirien makuualustana ja kiipeilypuuna, sekä virallisena rapsuttelijana.  Jonain päivänä Dennis valmistuu Kemian ja fysiikan laitokselta tohtoriksi – sitä odotellessa Denniksen bongaa meiltä!

Raisa

Bosslady Kamppi ja Espoo

Koiraparkin jokapaikan höylä, aina auttavainen, joka uskoo kaikista aina hyvää. Haluaa auttaa ihmisiä aina kuin mahdollista! Raisa pitää huolta, että koiraparkista ei herkut pääse loppumaan, Raisa voisi elää pelkästään kekseillä ja haistaa mahdolliset herkut kilometrien päästä. Raisa puhuu paljon ja koko ajan 🙄 ainoa keino saada Raisa hiljaiseksi on suun teippaus tai tunkea keksiä luukusta sisään. Kotona Raisalla on oma Tiibetinterrieri Chico pitämässä seuraa usealle hoitokoiralle.

Raisa-Kaisa

Se toinen Bosslady Rastila-Vuosaari

Raisa-Kaisa on  myös pitkän linjan koira-täti – hän kasvattaa oman poikansa lisäksi kahta Coton de tulear koiraa Raulia ja Charlottea. Kumpikin on bongattavissa Raisa-Kaisan kanssa Rastilassa. Siellähän toimitaan 24/7 periaatteella joten koko porukka enemmän tai vähemmän asustelee koirahotellissa…