Koiraparkki.com

Kuka koiraasi hoitaa ja ulkoiluttaa?

Sillä on väliä kenen haltuun koirasi jätät. Meillä Koiraparkissa työskentelevät ovat kaikki ammattilaisia, joilla joko Eläintenhoitajan koulutus ja/tai monivuotinen kokemus koirista - ja yleensäkin eläimistä.
Asiakkaan luottamus on meille tärkeätä ja siksi haluamme, että opit tuntemaan koko tiimimme.

Kaikkia meitä yhdistää rakkaus koiriin, ammattimainen asenne, korkea työmoraali, tiukka kuri ja hulvaton huumoritaju.

Koirasi on taatusti hyvissä käsissä!

Tiimi

Johanna

Eläintenhoitaja

Koiraparkin asiallinen, mutta tiukka "kukkahattutäti", joka tykkää olla aina oikeassa. 🙄 ( äiti tietää parhaiten ). Johanna haluaa pitää kaikki langat käsissään ja on tarvittaessa tiukka kurinpitäjä. Johanna rakastaa matkustelua ja erityisesti Italia on lähellä hänen sydäntään. Johanna toimii juhlissamme kokkina, on varsinainen pullantuoksuinen mamma. Johannalta saat parhaat ruoka ja leivonta vinkit 😀. Johanna on myös intohimoinen jalkapallo fani, joukkueena tietenkin Manchester United, on nimennyt jopa koiransa lempijoukkueen mukaan⚽. Johanna puhuu toisena kotikielenään Spanielia

  Annika

  Eläintenhoitaja

  Aina yhtä luotettava, ahkera ja tunnollinen, antaa koirille kaikkensa, pelastaisi jokaisen maailman eläimen, jos vain mahdollista. Annikan kotoa löytyy kaksi rescue kissaa ja vapaa-ajallaan hän kerää jatkuvasti uutta tietoa koirista, niiden käyttäytymisestä ja hyvinvoinnin edistämisestä kehittääkseen ammattitaitoaan. Erittäin motivoitunut ja työhönsä intohimoisesti suhtautuva raskaan rockin ystävä, joka osaa olla sekä lempeä että näpäkkä tilanteen sitä vaatiessa.

   Melina

   Koirahoitaja

   Aina valmis partiolainen. Ihminen jolle käy aina kaikki, voisi saada vuoden positiivisin hoitaja palkinnon. Kulkee aina reippain askelin, hymy huulilla, ponnari heiluen. Koiraparkin Labrador kuiskaaja. Harrastaa hevosia, koiria ja kotoa löytyy myös rescue kissa. Lyhyesti sanottuna jokaisen anopin unelma miniä, varsinainen Elovena tyttö.

    40988865_2183527241660540_5987799726827751203_n

    Dennis

    Varapäre

    Dennis on Koiraparkin varapäre, tuuraaja ja koirien ulkoiluttaja. Dennis on hajamielinen professori, jonka päätyönä on olla koirien makuualustana ja kiipeilypuuna, sekä virallisena rapsuttelijana.  Jonain päivänä Dennis valmistuu Kemian ja fysiikan laitokselta tohtoriksi - sitä odotellessa Denniksen bongaa meiltä!

     images

     Raisa

     Bosslady

     Koiraparkin jokapaikan höylä, aina auttavainen, joka uskoo kaikista aina hyvää. Haluaa auttaa ihmisiä aina kuin mahdollista! Raisa pitää huolta, että koiraparkista ei herkut pääse loppumaan, Raisa voisi elää pelkästään kekseillä ja haistaa mahdolliset herkut kilometrien päästä. Raisa puhuu paljon ja koko ajan 🙄 ainoa keino saada Raisa hiljaiseksi on suun teippaus tai tunkea keksiä luukusta sisään. Kotona Raisalla on oma Tiibetinterrieri Chico pitämässä seuraa usealle hoitokoiralle.

      42200866_2360116890672212_1829368112013639680_o

      Svetlana

      Eläintenhoitaja

      Ahkera ja tunnollinen Svetlana rakastaa kaikkia ja kaikki rakastaa Svetlanaa! Svetlana rakastaa järjestystä ja pitää Koiraparkin aina siistinä. Svetlanan huumorintaju on pettämätön. Parhaat vitsit kuulet Svetlanalta. Svetlana on aina valmis oppimaan uutta, kehittämään itseään, kyltymätön tiedon halu! Svetlanalta löytyy kotoa rescue kissa, jota Svetlana hoitaa rakkaudella, tietenkin

       Konsta koirakouluttaja

       Konsta

       Koirahoitaja ja kouluttaja

       Konsta on  nuoresta iästä huolimatta konkari koirahoitaja ja Koiraparkkilainen, joka haki oppia maailmalta ja on nyt takaisin  koirakouluttajana.
       Hän on erityisen lahjakas hankalien ja paljon kärsivällisyyttä vaativien rotujen kanssa. Konsta on sosiaalinen, urheilullinen nuorimies jonka harrastuksiin kuuluu salibändy sekä samoilu metässä koiriensa Juju Lapinkoira ja Lumi Kishu-Inu kanssa.
       Telttailu ja nukkuminen talvella pöpelikössä on ihan MUST tälle poppoolle, silloin kun heillä ei ole Boot camp- koulutusta tai terapiakoira-hommia nuorten- tai vanhusten luona. 

        Close Menu