Koiraparkki.com

Koirien koulutus hoitopäivän aikana sekä yksityisopetusta koiran ongelmatilanteiden hallintaan

Koirakouluttajan opastuksella saat yksilöllistä koulutusta koiran käyttäytymisen muuttamiseksi

T

arvitsetko apua koirasi koulutuksessa vai onko arjessa ilmentynyt haasteita tai ongelmia, joihin tarvitsette ammattilaisen apua? Tarvitsetko ongelmakoirakouluttajaa?

Eläintenkouluttaja/koirakouluttaja tiloissamme Kampissa ja Herttoniemessä nykyisille asiakkaillemme sekä muillekin koiranomistajille – eli apua löytyy läheltäsi!

Käytämme vain positiivisen vahvistamisen koulutusmenetelmiä.

Koiran koulutus tapahtuu koirapäivähoidon aikana tai erikseen sovittuna aikana illalla. Koulutus ja asiakastapaamiset järjestetään Koiraparkin toimipisteissä Kampissa ja Herttoniemessä . 

.

 
 
Eläintenkouluttaja AM

Jasmin Tolvanen

Olen Jasmin Tolvanen, eläintenkouluttaja Vantaalta. Eläintenkouluttajaksi valmistuin Amiedun taitotalosta 03/2019. Tällä hetkellä pidän Taitoa Tassuihin koirakoulussa koirakursseja sekä oman yritykseni kautta yksityistunteja- ja kotikäyntejä.

Et saa sitä mitä haluat, vaan sitä mitä vahvistat- tommy wiren”

MIKSI KOIRAA PITÄÄ KOULUTTAA?

Yhteiskunta velvoittaa huolehtimaan koirasta ja jokaisen omistajan tulee varmistaa, että koirasta kasvaa yhteiskuntakelpoinen jäsen.

Kouluttamalla koiraa, etenkin ison rodun edustajia, on myös turvallisuuden takia tarpeellista. Jokainen koira tarvitsee ”aivotyötä” voidakseen hyvin ja ollakseen tasapainoinen eläin, joten kouluttamalla koiraa, parannat myös koiran henkistä terveyttä.

KOULUTUSPALVELUMME - Jasmin Tolvanen

Lisää muista Jasminin tarjoamista palveluista Koulutuspalvelut Jasmin Tolvanen – https://elainpalvelutjasmintolvanen.com/ 

Ensimmäinen yksilö tapaaminen (1h-1h30min)
Hinta 65€

Etkö tiedä miksi koirasi käyttäytyy kuten käyttäytyy, onko käyttäytyminen todella ongelmallista tai haluat itsellesi sopivan aikataulun koiran kouluttamiseksi.  Tapaamme sinut kotonasi/ Kampin tai Herttoniemen tiloissa.

Sis. hyvinvointikartoitus + koulutussuunnitelma

HUOM! Mikäli tunti asiakkaan kotona, hintaan lisätään kilometrikorvaus (Kouluttajan luota Länsi-Vantaa) 0,50€/km.

Seuraavat tunnit (60min)
Hinta 55€

Räätälöidyt yksityistunnit 

HUOM!Mikäli tunti asiakkaan kotona, hintaan lisätään kilometrikorvaus (Kouluttajan luota Länsi-Vantaa) 0,50€/km.

VARAA YKSITYISKOULUTUS 

Sähköpostineuvonta 27€  (Max. 1-2 kysymystä) 

Sähköpostineuvontaan kuuluu max 1-2 kysymystä. Whatsappin tai youtube linkin kautta, pystyn lisäämään vastauksiin myös videoita tarvittaessa. Videot lisähintaan 8€/video (videon pituus max 5min). 

Maksu tulee suorittaa ennakkoon!

Hinta: 27€

Laita  kysymys tästä

Puhelun kesto puhelimitse max.  25min.  Mikäli haluat kysymyksiisi kirjalliset vastaukset, suosittelen sähköpostineuvontaa.

 Whatsappin tai youtube linkin kautta, pystyn lisäämään vastauksiin myös videoita tarvittaessa. Videot lisähintaan 8€/video 

(videon pituus max 5min). 

Hinta: 27€

Maksu tulee suorittaa ennakkoon ja puhelinneuvonnan peruutusehdot ovat samat kuin muillakin palveluilla.

Tilaa puhelunneuvonta tästä:

Yhden koulutuksen kesto 30 min - 60 min:

Hinta:
27 eur - 30 min
40 eur - 40 min
50 eur - 60 min

Tilaa etäkoulutus tästä

Jasmin opiskelee tällä hetkellä koirahierojaksi, joten saatavilla on hierontaa opiskelijanhinnalla! 

Tutustu tästä Jasminin hinnastoon sekä erilaisiin koirahieronta palveluihin

 https://elainpalvelutjasmintolvanen.com/koirahieronta

 

 

 

Koulutusta päivähoidon tai lomahoidon aikana Koiraparkki

Koiran koulutus onnistuu myös päivähoidon aikana, koulutamme koiraasi sekä ohjeistamme myös omistajan koulutuksen myötä.  Koirakouluttajamme Hayen on tavattavissa Herttoniemen toimipisteessämme.
Kampissa Annika ja Melina kouluttavat mm nosework-, rauhoittumis- sekä aktiviteetti – harjoituksia hoitopäivän aikana.

Espoossa ja Herttoniemessä on mahdollista saada koiralle käyttäytymiseen sekä muihin ongelmien korjaamiseen liittyviä  Bootcamp -hoitoviikoja. Kysy lisää!

Nosework- harjoitus (Kamppi tai Herttoniemi) Hinta 10€

Koirapäiväkodin koira pääsee tutustumaan ja harjoittelemaan noseworkia kouluttajan kanssa. Tämä sopii aktiiviselle, rauhattomalle koiralle, metsästyskoirille erityisesti. Nosework harjoitus rauhoittaa koiraa ja samalla se oppii malttia ja keskittymiskyky myös paranee harjoituksen myötä. 

Sovitusti Ma-Pe kl 12-14 välillä

Jokaiselle koiralle 20min aika

VARAA KOULUTUS

#Nosework- paketti Hinta 20€

Sis. Eukalyptus haju, huonekalutassuja 50kpl, harjoitteluohjeet (alkeet)

Paketin voi noutaa hoidon yhteydessä kampin tiloista sovittuna aikana, tai postitse (pakettiin lisätään postikulut)

Paketin ostajalle nosework tunti (30min) = 25  

Tunti pidetään Kampin  tai Herttoniemen tiloissa sovitusti.

Tilaa nosework hajutyöskentely  koirallesi tai itsellesi

Päivähoito koulutus Kamppi tai Herttoniemi  (30min) Hinta 20€

Ma-Pe sovitaan erikseen

Koira harjoittelee ohjatusti rauhoittumista kouluttajamme kanssa. Sopii rauhattomille ja aktiivisille koirille, joilla kierrokset tuppaa menemään ylitse helposti ja joilla ongelmia rauhoittua käskystä. Harjoituksen pituus vaihtelee 15-30 minuuttiin. Koiran keskittymiskyky paranee, koiraa harjoitetaan olemaan välittämättä ympäristön melusta tai muista koirista. Me arvioimme koirasi käyttäytymistä ja suunnittelemme koulutuksen. 

Sis. koulutusraportti + jatko-ohjeet

VARAA KOULUTUS

HUOMIOI:  edellyttää että koiralla on varattuna päivähoitopäivä Kamppiin tai Herttoniemeen. Lisätietoja ja varaukset:
Koiraparkki
Puh 0456 133 212
info@koiraparkki.com

Ongelma kartoitus / käyttäytymisen evaluointi
60 €

Haluatko evaluoinnin miten koirasi käyttäytyy, pärjää eri tilanteissa, kaupungin vilinässä, julkisessa liikenteessä tai muiden koirien kanssa?  Onko jokin asia mihin haluat mielipiteemme tai näkemyksemme? Voit tuoda koirasi meille 2-4 h evaluointiin päivän aikana kl 12-18 sovitusti.  

Me annamme palautteen kirjallisesti sekä ohjeistusta ja jatkosuunnitelman. Sopii erityisesti niille, joilla tarve koulutukselle!

varaa aika!

Lisäulkoiluja sekä aktiviteettejä hyvin aktiiviselle ja rauhattomalle koiralle
Päivähoitomaksu 50 €

Josku ihan tavallinen päivähoito ei riitä aktiiviselle tai yli-energiselle koiralle, vaan vaaditaan lisäaktiviteettejä tai rauhoittavaa ylimääräistä lenkkiä aivojen sammuttamiseksi. 

Voit sopia haluamasti lisäaktiviteetistä tai lenkistä erikseen, kaikki lisä-palvelut ovat kl 12-14 välisenä aikana. Muuna aikana koira voi osallistua ihan normaalisti päiväkodin ohjelmaan.

Palautetta sekä raportti päivän päätteeksi.

Tilaa tästä lisä aktiviteetti!

BootCamp Espoon Koiraparkki koirahotellissa.

Joskus koiran koulutus onnistuu parhaiten muiden koirien kanssa ja niiden avustuksella. Koira on laumassa 24 h muiden koirien kanssa, joilla toivottua käyttäytymistä.  Tälläistä ns. BootCamp Kotikoulutusta suosittelemme sellaisille koirille, joilla on piintyneitä tapoja josta pitäisi päästä eroon.  Kotikoulutus tarkoittaa, että koira tulee meille määrätyksi ajaksi hoitoon 24h, jonka aikana koiran käyttäytymistä ohjataan oikeaan suuntaan. Käytämme vain positiivisen vahvistamisen- koulutusmenetelmiä sekä koiralaumaamme koulutuksessa. 
Lyhin koulutusjakso on 4 vrk. Tänä aikana koira alkaa oppimaan uuden toimintatavan ja käyttäytymistä tukee muut samalla tavalla käyttaytyvät ja toimivat koirat. 

Hinnat alkaen 4 vrk / 360 € ja viikkohinta  600 € ja kaksi viikkoa 1000 €.

Hintaan sisältyy koirakouluttajan palvelut, majoitus kodinomainen ja koiralaumassa, ruuat, herkut, videoita sekä raportti ja ohjeistus jatkokoulultuksen osalta kotona.

BootCamp -koulutus vaatii koiran käyttäytymisen evaluoinnin ennakkoon!

Kysy lisää raisa@koiraparkki.com tai soita 0456 133 212.

Nosework

Nosework- harjoitus (Kamppi tai Herttoniemi) Hinta 10€

Koirapäiväkodin koira pääsee tutustumaan ja harjoittelemaan noseworkia kouluttajan kanssa. Tämä sopii aktiiviselle, rauhattomalle koiralle, metsästyskoirille erityisesti. Nosework harjoitus rauhoittaa koiraa ja samalla se oppii malttia ja keskittymiskyky myös paranee harjoituksen myötä. 

Sovitusti Ma-Pe kl 12-14 välillä

Jokaiselle koiralle 20min aika

VARAA KOULUTUS

#Nosework- paketti Hinta 20€

Sis. Eukalyptus haju, huonekalutassuja 50kpl, harjoitteluohjeet (alkeet)

Paketin voi noutaa hoidon yhteydessä kampin tiloista sovittuna aikana, tai postitse (pakettiin lisätään postikulut)

Paketin ostajalle nosework tunti (30min) = 25  

Tunti pidetään Kampin  tai Herttoniemen tiloissa sovitusti.

Tilaa nosework hajutyöskentely  koirallesi tai itsellesi

Example Title 2

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris tempus nisl vitae magna pulvinar laoreet. Nullam erat ipsum, mattis nec mollis ac, accumsan a enim. Nunc at euismod arcu. Aliquam ullamcorper eros justo, vel mollis neque facilisis vel. Proin augue tortor, condimentum id sapien a, tempus venenatis massa. Aliquam egestas eget diam sed sagittis. Vivamus consectetur purus vel felis molestie sollicitudin. Vivamus sit amet enim nisl. Cras vitae varius metus, a hendrerit ex. Sed in mi dolor. Proin pretium nibh non volutpat efficitur.

Lisää kouluttajasta sekä koulutuksesta yleensä

K

uka minä olen - Jasmin tolvanen.

”Olen suorittanut eläintenhoitajan ammattutkinnon, eläintenkouluttajan osaamisalan v. 2018-2019, päälajeina koirat ja kissat. 

Aikaisemmalta ammatiltani olen merkonomi (2015-2017) ja oman yritykseni ”Eläinpalvelut Jasmin Tolvanen” perustin vuonna elokuussa 2020. 

Syksyllä 2022 lähden opiskelemaan koirahierojan- ja koirien ravitsemusneuvojan opintoja. V. 2020 alkaen olen tehnyt myös vapaaehtoistyötä Vantaan opaskoirakoululla. 

Otimme suloisen labradorinnoutaja uroksen ”Terrin” meille kasvamaan ja hän lähtee Iso-Britanniaan opaskoiraksi elokuussa 2022.  Opaskoirapennun kasvattaminen on ollut todella antoisaa ja opettavaista, mutta luopuminen tulee olemaan kaikista vaikeinta.

Minulta usein kysytään kilpailenko koirani kanssa. Vastaus on tähän asti ollut: En. Olen toki harrastanut koirani (sekä kahden muun koiran) kanssa agilitya, rallytokoa sekä noseworkia ja käynyt muutamissa rallytokon epävirallisissa kisoissa, mutta Jadesta en koskaan kisakoiraa ole saanut.  

Olen silti vielä avoin kisaamiselle ja mikäli koirani terveystilanne helpottuu, saattaa olla, että tulevaisuudessa kokeillemme noseworkissa kisaamista.  Suunnitelmissa olisi saada (rallytoko- ja nosework) harrastus- ja kisakoira tätini labradorinnoutaja nartusta, joka on syntynyt alkuvuodesta 2022.

Olen pitänyt koirakoulu Taitoa Tassuihin Oy:ssa tunteja- ja kursseja vuodesta 2019. Opetan pääosin agilitya, rallytokoa, arkitottista sekä noseworkia. 

Pidän tällä hetkellä myös ”Taisteluorava” koirakoulussa nosework tunteja- ja kursseja. 

Noseworkista on tullutkin minulle tärkein laji ja siksi olen Suomen nosework yhdistyksen aktiivinen jäsen, sekä Etelä-Suomen nosework yhdistyksen hallituksessa jäsenenä. Minut saatatkin nähdä nosework kisoissa auttamassa ja tsemppaassa kisaajia! ”

K

oulutus päivähoidon aikana Kamppi, Espoo ja Herttoniemi -koirapäiväkoti

Osa koulutuksistamme tapahtuu Jasmin Tolvasen toimesta Kampin ja Herttoniemen toimipisteissämme, osa taas Koiraparkin päivähoidon aikana tapahtuvista koulutuksista on oman henkilökuntamme koulutusta.

Koirakoulutus voi olla helpompaa omistajalle kun se hoidetaan hoitopäivän aikana eikä iltaisin. Omistaja kuitenkin aina infotaan koulutuksen ja harjoitusten jälkeen!

Näitä ovat mm Nosework ja rauhoittumisharjoituksen päivähoidon aikana (Kamppi ja Herttoniemi ), evaluointi – koiran käytöksen arviointi (Hayen ja Vivien – Herttoniemi sekä Raisa Espoo) sekä Aktiiviselle koiralle ylimääräiset palvelut (Herttoniemi ja Kamppi sekä Espoo).

Kysy näistä lisää info (at) koiraparkki.com tai rimpauta 0456 133 212/ Raisa

 

V

oiko koiran ongelmat poistua koulutuksella?

Onko sinulla ongelmakoira vai koiraongelma – ensin kannattaa antaa ammattilaisen arvioida koirasi käyttäytyminen ja mitä mahdollisia käytösongelmia sieltä löytyy. Sitten aletaan miettiä  mistä ne johtuvat, miten niihin puututaan. Koulutus on yksi tapa ratkaista koiran käyttäytymiseen liittyviä ongelmia. 
Tarkista myös ensin että koiralla ei ole fyysisiä ongelmia tai kiputiloja, jotka saavat sen käyttäytymään huonosti. 
Ammattilaisen avulla saat vinkkejä ja tietoa mm. rotuun ja käyttäytymiseen liittyvistä asioista, mitä katsoa ja mitä huomioida tai miten kouluttaa.

Kaikkea koiran ongelmia ei ehkä saa korjattua koulutuksella, mutta se auttaa aina!

YHTEYSTIEDOT Koirakoulutus koiraparkki