Koiraparkki.com

Koirien koulutus hoitopäivän aikana sekä yksityisopetusta koiran ongelmatilanteiden hallintaan

Koirakouluttajan opastuksella saat yksilöllistä koulutusta koiran käyttäytymisen muuttamiseksi

T

arvitsetko apua koirasi koulutuksessa vai onko arjessa ilmentynyt haasteita tai ongelmia, joihin tarvitsette ammattilaisen apua? Tarvitsetko ongelmakoirakouluttajaa?

Eläintenkouluttaja/koirakouluttaja tiloissamme Kampissa ja Herttoniemessä nykyisille asiakkaillemme sekä muillekin koiranomistajille – eli apua löytyy läheltäsi!

Käytämme vain positiivisen vahvistamisen koulutusmenetelmiä.

Koiran koulutus tapahtuu koirapäivähoidon aikana tai erikseen sovittuna aikana illalla. Koulutus ja asiakastapaamiset järjestetään Koiraparkin toimipisteissä Kampissa ja Herttoniemessä . 

.

 
 
Eläintenkouluttaja AM

Jasmin Tolvanen

Olen Jasmin Tolvanen, eläintenkouluttaja Vantaalta. Eläintenkouluttajaksi valmistuin Amiedun taitotalosta 03/2019. Tällä hetkellä pidän Taitoa Tassuihin koirakoulussa koirakursseja sekä oman yritykseni kautta yksityistunteja- ja kotikäyntejä.

Et saa sitä mitä haluat, vaan sitä mitä vahvistat- tommy wiren”

MIKSI KOIRAA PITÄÄ KOULUTTAA?

Yhteiskunta velvoittaa huolehtimaan koirasta ja jokaisen omistajan tulee varmistaa, että koirasta kasvaa yhteiskuntakelpoinen jäsen.

Kouluttamalla koiraa, etenkin ison rodun edustajia, on myös turvallisuuden takia tarpeellista. Jokainen koira tarvitsee ”aivotyötä” voidakseen hyvin ja ollakseen tasapainoinen eläin, joten kouluttamalla koiraa, parannat myös koiran henkistä terveyttä.

KOULUTUSPALVELUMME - Jasmin Tolvanen

Lisää muista Jasminin tarjoamista palveluista Koulutuspalvelut Jasmin Tolvanen – https://elainpalvelutjasmintolvanen.com/ 

Ensimmäinen yksilö tapaaminen (1h-1h30min)
Hinta 70€

Etkö tiedä miksi koirasi käyttäytyy kuten käyttäytyy, onko käyttäytyminen todella ongelmallista tai haluat itsellesi sopivan aikataulun koiran kouluttamiseksi.  Tapaamme sinut kotonasi/ Kampin tai Herttoniemen tiloissa.

Sis. hyvinvointikartoitus + koulutussuunnitelma

HUOM! Mikäli tunti asiakkaan kotona, hintaan lisätään kilometrikorvaus (Kouluttajan luota Länsi-Vantaa) 0,50€/km.

Seuraavat tunnit (60min)
Hinta 60€

Räätälöidyt yksityistunnit 

HUOM!Mikäli tunti asiakkaan kotona, hintaan lisätään kilometrikorvaus (Kouluttajan luota Länsi-Vantaa) 0,50€/km).

Lisätietoja ja varaukset:
https://elainpalvelutjasmintolvanen.com/yksityistunnit

 

Sähköpostineuvonta 35€  (Max. 1-2 kysymystä) 

Sähköpostineuvontaan kuuluu max 1-2 kysymystä. Whatsappin tai youtube linkin kautta, pystyn lisäämään vastauksiin myös videoita tarvittaessa. 

Maksu tulee suorittaa ennakkoon!

Hinta: 35€

Lisätietoja ja varaukset

Max 1-2 kysymystä. Puhelun kesto max 25min.

Hinta: 35€

Maksu tulee suorittaa ennakkoon ja puhelinneuvonnan peruutusehdot ovat samat kuin muillakin palveluilla.

Lisätietoja ja varaukset

ETÄKOULUTUS TEAMSIN VÄLITYKSELLÄ

27€-60€

Yhden koulutuksen kesto voi olla 30minuutista - 60minuuttiin.

27€/30min :  40€/45min : 50€/60min

Lisätietoja ja varaukset

KOIRAHIERONTA

50€

Kesto: n.45min-60min

Hieronta sisältää hieronnan lisäksi kotiohjeet ja tarvittaessa laserhoidon matalateholaserilla.

(+20€ / Saman talouden toinen koira)

5krt sarjakortti: 220€ 

10krt sarjakortti: 400€

Kotikäynteihin lisätään kilometrikorvaus 0,50€/km per suunta (Länsi-vantaalta, Vantaanlaaksosta).

Lisätietoja ja varaukset

RUOKINTANEUVONTA

Alk. 50€

Ruokavalio muutokset, ruokavalion tarkistaminen, laihduttaminen.

Hintaan vaikuttaa minkälaista neuvontaa tarvitset ja kuinka paljon, sekä toteutetaanko neuvonta etänä vai kasvotusten.

Koulutus- ja hieronta asiakkaille -20% alennus.

Varaus

Koulutusta Koiraparkissa, sekä lomahoidon aikana Boot Camp

Koiran koulutus onnistuu myös meillä Koiraparkin toimesta päivähoidon aikana sekä lomasi aikana, koulutamme koiraasi sekä ohjeistamme myös omistajan koulutuksen myötä. 

Espoossa ja Herttoniemessä on mahdollista saada koiralle käyttäytymiseen sekä muihin ongelmien korjaamiseen liittyviä  Bootcamp -hoitoviikoja. Kysy lisää! 

Haluatko ammattilaisen mielipiteen koirasi käyttäytymisestä? Onko jokin asia mihin haluat saada mielipiteemme? 
Teemme käytöksen evaluointia päivähoidon aikana. 

Hinta 70 euroa sisältää normaalin päivähoidon.

Voit tuoda koirasi meille päivähoitoon ja sen päivän aikana teemme erilaisia asioita joiden avulla näemme miten koirasi asioihin reagoi ja käyttäytyy. Joskus koiran käyttäytymistä tulkitaan väärin ja se voi aiheuttaa ongelmien lisääntymistä. Annamme sinulle tietoa siitä mihin asioihin tulee reagoida ja miten, mikä taas on normaalia koiran käyttäytymistä.

Voit varata evaluointipäivän ja se sisältää alkukeskustelun n 15 min missä sovitaan päivän kulku  (sitä ennen puhelu/sposti asian tiimoilta) sekä loppukeskustelun. Siinä kerromme havainnoistamme sekä annamme näkemyksemme käyttäytymisestä ja mahdl. ongelmista, sekä ehdotuksen/jatkosuunnitelman.

Varaukset ja tiedustelut info (at)koiraparkki.com tai soita 0456 133 212.

Joskus koiran tulee rauhoittua ja levätä päivähoidon aikana, ja joskus koiralle se ei vain onnistu. Tätä voidaan harjoitella ihan omassa rauhassa kouluttajan kanssa päivähoitopäivän aikana. KOIRALLA TULEE OLLA PÄIVÄHOITO VARATTUNA koulutuspäivänä.

HInta 20 euroa - n 60 min

Kouluttaja harjoittelee koiran kanssa rauhoittumista käyttäen positiivisen koulutuksen menetelmiä. Omistaja myös infotaan sekä opastetaan samojen metodien käyttämiseen.

Kysy lisää info (at) koiraparkki.com

Aktiivisen tai ylikierroksilla olevan koiran tarpeet ovat erilaisia kuin normaalin päivähoitokoiran. Niille saattaa laumassaolo muiden koirien kanssa aiheuttaa ylireagointia tai rauhattomuutta, ja ne menevät herkästi ylikierroksille, se on stressitila. Ja sen vuoksi tarvitsevat erikoishuomiota. Voimme järjestää tälläisille koirille ensinnäkin oman tilan erikseen muista koirista,  rauhoittumisharjoituksia, sekä myös nenätyötä tai metsäkävelyä (nenä-, aivotyö sekä rauhoittumista). Otamme koirasi ja menemme luontoon tunniksi tai pariksi omaan rauhaan/ rauhoittumaan omaan tilaan.
Tämä on normaalin päivähoitopalvelun lisäksi, eli koirasi on päivähoitokoirien kanssa muuten ihan normaalisti ja käy normaaleilla päivälenkeillä. 

Tämä on lisämaksullinen palvelu ja se tulee varata aina päivähoidon lisäksi. 

HInta on 25 euroa per 90 min 

Joskus koulutus kannattaa järjestää siten, että koira on hallussamme sen ajan, että saamme käytöksessä aikaan muutoksen. Se voi olla remmirähjä, sosiaalistaminen tms.  vakavampikin ongelma. 
Boot camp on minimissään 7 vrk ja pisimmillään useita viikkoja - riippuen käytöshäiriöstä ja koiran koulutustarpeesta. 

Boot camp- on aina koirahotellissa siten, että paikalla on kouluttaja 24 h valvomassa koiran toimintaa. Näin koiran käytöstä ohjataan oikeaan suuntaan estämällä väärä käytös ja tukemalla sitä oikeaa käytöstä positiivisen kouluttamisen kautta. Mukana on myös koiria, joiden käytös on oikeanlaista, joten se myös tukee koiran koulutusta. Osa koulutuksesta perustuukin laumassa-olemiseen ja sitä kautta uusien käytöstapojen oppimiseen.

Boot camp-viikkohinnat:
Ensimmäinen viikko täysihoidossa sis koulutuksen 600 euroa

Toinen jatkoviikko 400 euroa
Kolmas jatkoviikko 300 euroa.

Ennen Boot Camp-koulutusta koira arvioidaan ja sovitaan kirjallisesti koulutuksesta sekä tavoitteistsa. Omistaja pidetään ajantasalla koiran edistymisestä vidoilla ja spostilla.

Kysy lisää! Info (at) koiraparkki.com

Boot camp on ihan kirjaimellisesti käytöksen kontrollointia siten että uudenlainen käyttäytyminen muodostuu tavaksi, ja siksi se vie aikaa. 

Lisää kouluttajista sekä koulutuksesta yleensä

K

oulutus Jasmin Tolvasen toimesta vai päivän- tai lomasi aikana Kamppi, Espoo ja Herttoniemi.

Pääosa koulutuksistamme tapahtuu Jasmin Tolvasen toimesta hänen omissa valitsemissaan paikoissa, tai Kampin ja Herttoniemen toimipisteissämme, osa taas Koiraparkissa päivähoidon tai lomasi aikana tapahtuvista koulutuksista on oman henkilökuntamme koulutusta.

Jasminin omien sivujen kautta pääset tutustumaan hänen tarjoamiin koulutuksiinsa, sekä myös muihin kursseihin yms. missä Jasmin kouluttajana.

Koirakoulutus Koiraparkin toimesta voi olla helpompaa omistajalle, kun se hoidetaan hoitopäivän aikana eikä iltaisin. Omistaja kuitenkin aina infotaan koulutuksen ja harjoitusten jälkeen olipa kouluttajana kuka tahansa meistä!

Näitä päivän aikana tehtäviä koulutuksia ovat mm Nosework ja rauhoittumisharjoituksen päivähoidon aikana (Kamppi ja Herttoniemi ), evaluointi – koiran käytöksen arviointi  sekä Aktiiviselle koiralle ylimääräiset palvelut (Herttoniemi ja Kamppi sekä Espoo).

Kysy näistä lisää info (at) koiraparkki.com tai rimpauta 0456 133 212/ Raisa

 

V

oiko koiran ongelmat poistua koulutuksella?

Onko sinulla ongelmakoira vai koiraongelma – ensin kannattaa antaa ammattilaisen arvioida koirasi käyttäytyminen ja mitä mahdollisia käytösongelmia sieltä löytyy. Sitten aletaan miettiä  mistä ne johtuvat, miten niihin puututaan. Koulutus on yksi tapa ratkaista koiran käyttäytymiseen liittyviä ongelmia. 


Tarkista myös ensin että koiralla ei ole fyysisiä ongelmia tai kiputiloja, jotka saavat sen käyttäytymään huonosti. 


Ammattilaisen avulla saat vinkkejä ja tietoa mm. rotuun ja käyttäytymiseen liittyvistä asioista, mitä katsoa ja mitä huomioida tai miten kouluttaa.

Kaikkea koiran ongelmia ei ehkä saa korjattua koulutuksella, mutta se auttaa aina!