Kamppi, Helsinki
Kalevankatu 17
Ma – Pe
kl 07 – 18
info (at) koiraparkki.com
0456 133 212

Häkitön koirahoitola ja koiran päivähoito Kampissa Helsingin ydinkeskustassa

Varmasti Helsingin paras hoitopaikka koiralle – oikeasti kodinomainen häkitön koirahoitola ja koiran päivähoito Kampissa aivan Helsingin ydinkeskustassa. 

Koirapäiväkotimme sijaitsee Kalevankadulla, Helsingin keskustassa kaupunki maisemissa. Se on avara, kodinomainen ja täysin häkitön  sekä viihtyisä. Koirat ovat vapaana keskenään leikkien ja nukkuen ja touhuten, ulos mennään lenkille tai koirapuistoon aina isolla joukolla! 

Teemme päivittäin usean tunnin pituisia retkiä Helsingin koirapuistoihin ja viheralueille –  ilmoista huolimatta. Päivän touhuja voi katsoa Instagramista tai Facebookista!

Koirapäiväkodin päivä

Koirahoitolaan otamme n. 20 kappaletta hoidokkeja päivittäin – kaiken kokoisia ja rotuisia. Henkilökuntaa on paikalla koko ajan valvomassa touhuja, koirat eivät ole koskaan yksin. Koirat jaamme useaan eri ryhmään perustuen koiran leikkitapaan ja mieltymyksiin. Ulos mennään pariin otteeseen, tarpeen mukaan useamminkin. Teemme yleensä aamupäivällä kl 10 eteenpäin usean tunnin pituisen retken läheisiin puistoihin kuten Eiran koirapuisto, Tervasaari, Mustikkamaa, Keskuspuisto tai Rajasaari – valitsemme paikan aina sen mukaan minkälaisia koiria on hoidossa juuri sinä päivänä. Iltapäivällä käydään vielä lyhyellä lenkillä kl 15 pintaan. 

 

koirahoitola Helsinki Kamppi ja Vuosaari

Leikkikavereita

Onko tylsistynyt, puuttuuko kavereita, liikaa energiaa?

Leikkitreffit!

Kommunikointi kadoksissa?

Pitäisi tulla toimeen kaikkien kanssa mutta ne käytöstavat....

Anna kavereiden opettaa!

Sammy koirapuistossa koiraparkki.com

Koirapuistoon!

Niin se sinne haluaa mutta kun ei ole aikaa, ilmat huonot tai muuten vaan ei viitsi?

Me menemme joka päivä!

bruce and his balls at koiraparkki.com

Eroahdistusta?

Koira stressaa, naapurit saaneet tarpeeksi ja koirakouluttajastai ei ollut apua....

Me autamme !

UKK Kamppi Koirapäiväkoti

Kaikki uudet koirat ovat tervetulleita ensin tutustumaan hoitopaikkaan, sovi aika etukäteen.   Sovitaan koepäivä, mikä on ilmainen 4h pituinen.  Sen jälkeen koirasi voi tulla meille hoitoon tarpeesi mukaan. 

Kampissa meillä on joka päivä n. 20 koiraa hoidossa. Kaikenrotuiset ja kokoiset ja ikäiset koirat ovat tervetulleita. Koiran tulee olla jotenkuten sosiaalinen ja tulla toimeen kaikenlaisten koirien kanssa ilman että ahdistuu laumaoleskelusta. Jos koira ei ole koskaan ollut muiden koirien seurassa tai käynyt koirapuistossa, se ei välttämättä ole este hoitoon tulolle. Koiran tulee olla sisäsiisti, omata perustottelevaisuutta ja osata jotenkuten koiraetiketti. Mikäli koira osoittaa ahdistuneisuuden merkkejä ja tärisee, on agressiivinen toisia koiria tai ihmisiä kohtaan, koira ei voi tulla. Valitettavasti kaikki koirat eivät ole laumaolioita ja eivät siten sovi päiväkotiimme.

Koiran on oltava vähintään 5 kk vanha mutta sekin on yksilöllistä. Huomioi, että olemme sisätiloissa, meillä on mattoja, huonekaluja, koiran tulee olla sisäsiisti. Samoin koiran on oltava vähän sosiaalinen pärjätäkseen laumassamme ahdistumatta. Koiran pitää pärjätä ilman omaa ihmislaumaansa, joten yksinoloa on harjoiteltu ja paniikki ei iske kun on omasta laumasta erossa. Yläikärajaa ei ole.

Koiran tulee olla ulkoilutettu kunnolla aamulla ja se on jo tehnyt tarpeensa  ulos. Me emme vie koiraasi ulos aamulla puolestasi. Yleisesti koiran tulee olla terve, rokotukset (ns pakolliset kolmois-neloisrokote + sisä- ja ulkoloislääkitys) kunnossa. Mikäli koiralla on vatsatauti, ripuli, nuha, se yskii tai se on selkeästi apaattinen, ei koiraa oteta hoitoon. Jos nartulla on juoksut alkamassa ja pojat nuuskii innokkaasti, ei narttua voi tuoda hoitoon. Mikäli huomaamme koiran olevan sairas, pyydämme omistajaa noutamaan koiran pois välittömästi, koira eristetään siksi aikaa muista hoitokoirista.

Uroskoirien kohdalla katsomme jokaisen tapauksen erikseen. Meillä on leikattuja ja leikkaamattomia, kummatkin ovat tervetulleita kunhan: koira ei ruiki (jos ruikkii saa urosvyön), ei ahdistele narttuja eikä rähinöi ja aiheuta käytöksellään ongelmia. Ns urosagressio aheuttaa koiran poistamisen päiväkodista välittömästi.

Narttujen ei tarvitse olla steriloituja. Juoksuista narttua ei voi tuoda hoitoon! Nartun juoksu alkaa usein ennen vuotojen alkua, ja urokset reagoivat voimakkaasti hajuun. Juoksun kesto on alusta loppuun n. 4-6 vkoa, usein jopa 8 vkoa. Yleinen ohje on että 4 -5 vkoa vuodon päättymisen jälkeen voi tuoda hoitoon. Mikäli nartulla alkaa juoksu kesken hoitopäivän, omistajan tulee noutaa narttu pois asap.

Pienen koiranpennun tulisi oppia tavoille ennenkuin se täyttää 6 tai 7 kktta. Eli se ei välttämättä riitä että koiranpentu viedään pentutreffeille ja se on jatkuvasti muiden pentujen seurassa. Siellä se ei opi kuin remuamaan ja käytöstapoja ei ole ollenkaan. Ja joukossa tyhmyys tiivistyy pitää paikkansa myös pentujen osalta. Pennun tulisi päästä aika nopeasti muiden koirien seuraan eli eri rotuisten, eri ikäisten ja eri kokoisten kanssa samaan paikkaan. Näin pentu oppii nopeasti mikä on sallitua, koirien säännöt sekä koirien hierarkian ja kunnioituksen. Tärkeätä on että  pentu pääsisi opettelemaan näitä asioita turvallisesti ja pennulle ei tulisi montaa negatiivista kokemusta. Koirapäiväkoti on hyvä vaihtoehto tätä varten ja siellä ammattilaiset koirahoitajat varmistavat että pentu on turvassa ja hyvässä sille sopivassa seurassa. Siellä vanhat koirat opettavat nuoria. Näin pennusta tulee kunnon koirakansalainen! 

Kukaan ei ole täydellinen ja koirilla, aivan kuten ihmisilläkin, on huonoja päiviä – se ei ole este hoitoontulolle. Päivähoitoon emme kuitenkaan voi ottaa kovin isoista ongelmista kärsivää tai liian ahdistunutta koiraa. Eikä meillä ole mahdollisuutta laittaa huonosti käyttäytyvää koiraa ihan omaan tilaan erikseen muista (meillä ei ole häkkejä) koko päiväksi. Kaikki koirat evaluoidaan  ennen hoitoontuloa, kartoitamme käyttäymistä ja luonnetta. Mikäli koiran ongelmat todetaan sellaiseksi, että sen käyttäytyminen voi korjaantua laumassa olemisesta (mm. eroahdistus,  ujous, epävarmuus, koiraetiketin puute tai sosiaalistaminen yms.) tai kouluttamalla (perustottelevaisuus, dominointi, remmirähjä yms.), voi koiran tuoda hoitoon, kunhan ensin sovitaan  koirakouluttajamme kanssa miten koiran kanssa toimitaan. Ongelmakäyttäytymis-koulutusta voidaan myös suunnitella,  tästä veloitetaan koulutusmaksu. HUOM me emme ”kasvata” tai kouluta koiraa puolestasi, se on sinun tehtäväsi, mutta me autamme ja osallistumme!

Hintamme löytyvät hinnastostamme, hinnat sisältävät päivähoidon, 2 ulkoilutusta sekä leikityksen ja namit. Hinta ei sisällä ruokaa.

YHTEYSTIEDOT KAMPPI

Kaikissa asioissa

+358 456 133 212