Koiraparkki.com

Sahajaankatu 35, sisäpiha, 00880 Helsinki  

+358 44 244 2655
Herttoniemi@koiraparkki.fi

Koiraparkki Herttoniemi koirahotelli

K

oiraparkki Herttoniemi koirahotelli toimii Herttoniemen teollisuusalueella uusituissa ja hotelliksi suunnitelluissa tiloissa, nyt on tilaa kaikenlaisille koirille rodusta ja koosta riippumatta. Koirahotelli on suunniteltu n 10:lle koiralle stressittömäksi, rauhalliseksi ja kodinomaiseksi, henkiolökuntamme on paikalla 24/7 - olemme koirallesi home away from home.

Koirille on erilaisia huoneita missä touhuta ja nukkua ja leikkiä – sopii ujoille ja aroille yhtähyvin kuin energisille touhottajille. Tilojen suunnittelussa on huomioitu koirien erilaiset tarpeet ja aktiivisuustasot. On sohvia, koirien petejä ja nojatuoleja missä katsoa TVtä tai löhöillä ja nukkua, agilityrata aktiivisille ja paljon avaraa tilaa missä juosta kavereiden kanssa.

Koirahotellissa on koirien  myös mahdollisuus viettää päivää koirapäiväkodin koirien seurassa leikkien ja ulkoillen, ja sitten vetäytyä rauhallisemmalle puolelle hotellikoirien seuraan. Eli yksin ei tarvitse lomaansa viettää ja henkilökuntaa on paikalla myös öisin 24/7. Sahaajankadun toimipisteemme sijaitsee  kivenheiton päässä Siilitien metroasemalta,  joten se on näppärästi Itä-väylän varrella ja julkisen liikenteen solmukohdassa. Roihuvuoren puistoalue on aivan vieressä,  joten ulkoilumahdollisuudet ovat loistavat koirien kannalta, ja koirapuistokin on kivenheiton päässä.

Päiväohjelmaamme kuuluukin paljon ulkoiluja,  tekemistä ja puuhastelua sekä erilaisia aktiviteettejä. 

KOIRAHOTELLI HERTTONIEMI UKK

Olemme etupäässä oman Koiraparkin päiväkodin vakioasiakkaita palveleva. Meillä on satoja koiria Koiraparkin asiakasrekisterissämme jotka usein täyttävät hotellin. Mikäli on tilaa, otamme päiväkodin ulkopuolisia koiria hoitoomme. Aina kannattaa olla yhteydessä ja kysyä!

Olemme moderni uuden ajan koirahotelli –  meillä ei ole häkkejä, koirat oleskelevat yhdessä laumana ja oleskelvat vapaana  Otamme vain n 10 koiraa kerrallaan hoitoon joten voimme antaa kullekin koiralle sen tarvitseman hoidon ja huomion. Henkilökunta on paikalla 24/7 – myös öisin, Koiramme ei koskaa ole yksin.

Erilaiset tilamme mahdollistavat myös sen että arat, vanhat, toipilaat ja pennut myös voivat huoletta tulla koirahotelliin. Meillä koiria rapsutellaan, ne saavat istua sylissä, katsoa tv ja  löhöstää sohvalla, nojatuolilla. Saa olla myös ihan omissa oloissaan rauhassa muilta niin halutessaan. Käymme metsäkävelyillä ja pelloilla, joka koirapuistossa – ihan kuin sinäkin kotona koirasi kanssa. Koira viettää lomansa kuten kotonaan. Koiran loma on stressitön ja rauhallinen, se saa olla lajitoveriensa kanssa, leikkiä ja peuhata. Meillä koirasi viettää 5 tähden loman!

Koirahotelliin ovat tervetulleita kaikki iästä, koosta, rodusta tai sukupuolesta riippumatta, kunhan koira tulee toimeen kaikkien muiden hotellikoirien kanssa.

HUOM juoksuisia narttuja ei voi tuoda koirahotelliin, ja juoksujen päättymisestä tulee olla vähintään 4 vkoa ennen hoitoon tuontia.

Huomioimme eri rotujen lajityypilliset tarpeet.  Koiran tulee pystyä oleskelemaan muiden kanssa ilman että  ahdistuu. Koira ei saa ahdistella  muita, ei saa olla agressiivinen, on sisäsiisti ja osaa koiraetiketin. Koirahotellissa koirat oleskelevat kaikki yhdessä,  joten isot, pienet, vanhat ja nuoret kaikki nukkuvat, leikkivät, käyvät lenkillä yhdessä sulassa sovussa – laumana.

Mikäli koira tarvitsee erikoishuomiota (erikoisruokavalio, ikä, allergiat, sairaudet, toipilaat yms.) tulee niistä sopia erikseen. Pystymme tarvittaessa tarjoamaan myös täysin oman, erillisen tilan koiralle!!

Hotellimajoitus sisältää kaiken mitä koira lomallaan tarvitsee:
Ruuan (nappulat, raakaruoka tai tuoreruoka), metsä- ja peltolenkit, koirapuistoilut (jos koira on tottunut olemaan koirapuistossa),  majoitus yhdessä muiden koirien kanssa ja tarvittaessa koiralle oma rauhallinen tilansa erillään muista, kaikki herkut ja välipalat sekä verot.  Henkilökuntamme on paikalla 24/7 valvomassa touhuja, myös öisin. Lisäksi lähetämme joka päivä kuvia ja vidoita, jotta näet miten koirasi voi ja mitä se puuhailee. Emme koskaan veloita mitään ylimääräistä sovitun hinnan lisäksi.

Hotelli toimii 24/7 periaattella mutta Check in/out on  07 –  18 välisenä aikana joka päivä.  Koiran voi tuoda ja noutaa myös muina aikoina mutta siitä tulee aina sopia erikseen!  Koiran voi tuoda silloin kun sinulle sopii aukioloaikojen puitteissa kl 7 – 18, toimimme sinun aikataulusi mukaan.  Vuorokausi lasketaan alkavaksi kun tuot koiran meille. Koira tulee noutaa lähtöpäivänä viimeistään sovittuna aikana ja/tai siinä 24 h rajoissa.  Ylimääräisiltä tunneilta veloitus on 5 euroa per h. Koiran noudosta tulee sopia vähintään 4 h aikaisemmin.

Tuo koiran valjaat ja panta, taluttimen (ei flexiä), sade-talvitakin jos koira sellaista käyttää. Mukaan ei kannata ottaa koiranpetiä koska siinä nukkuu sitten muutkin. Samoin mukaan ei kannata ottaa leluja, menevät muiden käyttöön. Mukaan kannattaa ottaa peitto, paita tai riepu, koska laitamme sen aina sinne missä koira nukkuu yönsä, usein oman lauman tuoksu rauhoittaa koiraa jos sillä tulee hätä.  Meillä on aina ihminen paikalla, koirat eivät ole koskaan yksin, eivät edes yöllä,  joku on valvomassa niiden touhuja.

Varauksia voi tehdä puhelimitse tai sähköpostitse tai täyttämällä tilauslomakkeen . Varaukset vahvistetaan aina erikseen kirjallisesti, saat meiltä varausvahvistuksen sähköpostitse.  Varauksen voi tehdä vuoden etukäteen tai vaikka samana päivänä, jos vain tilaa on. Sesonkiajoille varaukset tulee tehdä useita kuukausia etukäteen.  Sesonkiajat ovat koulujen loma-aikoja ja suosituimmat pyhät, ja sesonkiaikoina on korotetut hinnat voimassa.

Sesongit ovat nähtävissä hinnastossa

Peruutus aina kirjallisesti spostilla tai txtviestillä, tai mikäli peruutus tehdään puhelimitse vahvistamme sen aina kirjallisesti. Varauksen voi peruuttaa ilman kuluja viimeistään 5 vrk ennen loman alkua. Sen jälkeisestä peruutuksesta veloitamme peruutusmaksun 20 %  – 50 %  lomahinnasta, riippuen peruutuksen ajankohdasta. Varausvahvistuksissa on erikseen mainittu  peruutushdot. NoShow-tapauksissa veloitamme aina koko lomahoidon hinnan.

HUOM! Sesonkien lomahoitojen peruutus on tehtävät viimeistään 10 vrk ennen loman alkua,

Koirahotelli herää aikaisin, yleensä n. 6.30 olemme viimeistään aamulenkillä.  Sitten on aamuruoka, usein leikitään vähän aikaa, vedetään tirsat, ja kl 11 mennään varsinaiselle lenkille joko metsään, pelloille tai koirapuistoon. Olemme ulkona usein parikin tuntia.

Iltapäivällä koirat nukkuvat, katsovat TVstä , jotkut peuhaavat kunnes kl 15 aikaan on iltapäivän ulkoilutus. Taas olemme ulkona pitkään, vähintään tunnin, minkä jälkeen koirat peuhaavat aikansa kunnes kl 18 aikaan on iltaruoka. Ruuan päälle nukutaan ja rauhoitutaan ja leikitään jos vielä virtaa piisaa. Kl 10 illalla on iltaulkoilutus. Sen jälkeen rauhoitutaan ja tuhinan säestämänä kaikki nukahtavat – omaan nurkkaansa ja pedille, kuka minnekin. 
Ammattitaitoiset koirahoitajamme huolehtivat koirista myös öisin. joten eroahdistuksesta kärsivät sekä arat koirat pärjäävät hyvin meidän hoivissamme.