Koiraparkki.com

Laadukas, häkitön ja kodinomainen koirahoitola ja koirahotelli Espoon Latokaskessa

P

aras kodinomainen koirahoitola majoitus koirallesi Espoon Latokaskessa. Lemmikkihotellimme tarjoaa kodikkaan majoituksen ja aktiivisen loman luonnon keskellä vain 18 km Helsingin keskustasta. 

 Koirahotellimme on pääasiassa Koiraparkin päiväkodin sopimusasiakkaille*  ja tarjoaa majoituksen vuorokaudeksi tai vaikkapa useaksi kuukaudeksi. 
Varmasti suomen laadukkain hotellimajoitus koirallesi – yksilöllinen ja uniikki.  Katso video koirahoitolastamme!

Koirat oleskelevat vapaasti keskenään, nukkuvat ja leikkivät sohvilla, pehmeillä tyynyillä – ja  isolla viihtyisällä pihalla on paljon tutkittavaa sekä tilaa peuhata, lenkit tehdään metsässä ja pelloilla, koirapuistoonkin mennään joukolla. Paikalla on ammattitaitoinen henkilökunta 24/7. 
Olemme aidosti häkitön, kodinomainen ja laadukas koiran hoitopaikka!

*Katso kuvien jälkeen UKK  osio.
*koirahotelli palvelee etupäässä omien Koirapäiväkotien asiakkaita/koiria. Lisätietoja info ( at ) koiraparkki.com

Pääkaupunkiseudun laadukkain ja ylellisin hotellimajoitus koirallesi

5/5

KOIRAHOTELLI ESPOO UKK

Olemme etupäässä oman Koiraparkin vakioasiakkaita palveleva. Meillä on satoja koiria Koiraparkin asiakasrekisterissämme joten vakioasiakkaamme täyttävät hotellin. Mikäli on tilaa, otamme satunnaisesti myös päiväkodin ulkopuolisia koiria hoitoomme.

Olemme ns. eurooppalainen koirahotelli –  meillä ei ole häkkejä, koirat oleskelevat yhdessä laumana ja oleskelvat vapaana. Itse olemme paikalla 24/7 koska koirat asuvat kanssamme omakotitalossa, rauhallisessa ympäristössä osana perhettämme. Otamme vain n 10 koiraa kerrallaan hoitoon joten voimme antaa kullekin koiralle sen tarvitseman hoidon ja huomion, koiria rapsutellaan, ne saavat istua sylissä, katsoa tv ja  löhöstää sohvalla, nojatuolilla. Koira viettää lomansa kuten kotonaan. Käymme myös koko lauman kanssa lenkeillä metsissä ja pelloilla, viemme koiralaumamme koirapuistoon – eli ihan samoja asioita mitä sinä teet koirasi kanssa kotona.  Koiran loma on stressitön ja rauhallinen, se saa olla lajitoveriensa kanssa, leikkiä ja peuhata. Meillä koirasi viettää 5 tähden loman!

Koirahotelliin ovat tervetulleita kaikki iästä, koosta, rodusta tai sukupuolesta riippumatta, kunhan koira tulee toimeen kaikkien muiden hotellikoirien kanssa. 

HUOM juoksuisia narttuja ei voi tuoda koirahotelliin, ja juoksujen päättymisestä tulee olla vähintään 4 vkoa ennen hoitoon tuontia.

Huomioimme eri rotujen lajityypilliset tarpeet.  Koiran tulee pystyä oleskelemaan muiden kanssa ilman että  ahdistuu. Koira ei saa ahdistella  muita, ei saa olla agressiivinen, on sisäsiisti ja osaa koiraetiketin. Koirahotellissa koirat oleskelevat kaikki yhdessä,  joten isot, pienet, vanhat ja nuoret kaikki nukkuvat, leikkivät, käyvät lenkillä yhdessä sulassa sovussa – laumana.

Mikäli koira tarvitsee erikoishuomiota (erikoisruokavalio, ikä, allergiat, sairaudet, toipilaat yms.) tulee niistä sopia erikseen. Pystymme tarvittaessa tarjoamaan myös täysin erillisen tilan koiralle!!

Hotellimajoitus sisältää kaiken mitä koira lomallaan tarvitsee:
Ruuan (nappulat, raakaruoka tai tuoreruoka), metsä- ja peltolenkit, koirapuistoilut (jos koira on tottunut olemaan koirapuistossa), vapaan oleskelun pihalla aina halutessa, majoitus yhdessä muiden koirien kanssa vapaasti talossamme ja 24/7 valvonnan. Ja tarvittaessa koiralle oma rauhallinen tilansa erillään muista, kaikki herkut ja välipalat sekä verot.  Lisäksi lähetämme joka päivä kuvia ja vidoita jotta näet miten koirasi voi ja mitä se puuhailee. Emme koskaan veloita mitään ylimääräistä sovitun hinnan lisäksi.

Olemme avoinna 07 – 21 välisenä aikana joka päivä. Koiran voi tuoda ja noutaa etukäteen sovittuna aikana. Koiran voi tuoda silloin kun sinulle sopii, toimimme sinun aikataulusi mukaan ja meillä ei ole määrättyjä tuonti tai nouto aikoja. Vuorokausi lasketaan alkavaksi kun tuot koiran meille. Koira tulee noutaa lähtöpäivänä viimeistään sovittuna aikana ja/tai siinä 24 h rajoissa. Nouto on viimeistään kl 21.  Ylimääräisiltä tunneilta veloitus on 5 euroa per h. Koiran noudosta tulee sopia vähintään 4 h aikaisemmin.

Tuo koiran valjaat ja panta, taluttimen (ei flexiä), sade-talvitakin jos koira sellaista käyttää. Mukaan ei kannata ottaa koiranpetiä koska siinä nukkuu sitten muutkin. Samoin mukaan ei kannata ottaa leluja, menevät muiden käyttöön. Mukaan kannattaa ottaa peitto, paita tai riepu, koska laitamme sen aina sinne missä koira nukkuu yönsä, usein oman lauman tuoksu rauhoittaa koiraa jos sillä tulee hätä.  Meillä on aina ihminen paikalla, koirat eivät ole koskaan yksin, eivät edes yöllä,  joku on valvomassa niiden touhuja.

Varauksia voi tehdä puhelimitse tai sähköpostitse tai täyttämällä tilauslomakkeen . Varaukset vahvistetaan aina erikseen kirjallisesti, saat meiltä varausvahvistuksen sähköpostitse.  Varauksen voi tehdä vuoden etukäteen tai vaikka samana päivänä, jos vain tilaa on. Sesonkiajoille varaukset tulee tehdä useita kuukausia etukäteen.  Sesonkiajat ovat koulujen loma-aikoja ja suosituimmat pyhät, ja sesonkiaikoina on korotetut hinnat voimassa.

Sesongit ovat nähtävissä hinnastossa

Peruutus aina kirjallisesti spostilla tai txtviestillä, tai mikäli peruutus tehdään puhelimitse vahvistamme sen aina kirjallisesti. Varauksen voi peruuttaa ilman kuluja viimeistään 5 vrk ennen loman alkua. Sen jälkeisestä peruutuksesta veloitamme peruutusmaksun 20 %  – 50 %  lomahinnasta, riippuen peruutuksen ajankohdasta. Varausvahvistuksissa on erikseen mainittu  peruutushdot. NoShow-tapauksissa veloitamme aina koko lomahoidon hinnan.

HUOM! Sesonkien lomahoitojen peruutus on tehtävät viimeistään 10 vrk ennen loman alkua,

Koirahotelli herää aikaisin, yleensä n. 6.30 olemme viimeistään aamulenkillä.  Sitten on aamuruoka, usein leikitään vähän aikaa, vedetään tirsat, ja kl 11 mennään varsinaiselle lenkille joko metsään, pelloille tai koirapuistoon. Olemme ulkona usein parikin tuntia. Iltapäivällä koirat nukkuvat, katsovat TVstä (joo, pidämme Animal planetin päällä), jotkut peuhaavat, jotkut leikkivät pihalla kunnes kl 15 aikaan on iltapäivän ulkoilutus. Taas olemme ulkona pitkään, vähintään tunnin, minkä jälkeen koirat peuhaavat aikansa kunnes kl 18 aikaan on iltaruoka. Ruuan päälle nukutaan ja rauhoitutaan ja leikitään jos vielä virtaa piissaa. Kl 10 illalla on iltaulkoilutus. Sen jälkeen talo rauhoittuu ja tuhinan säestämänä kaikki nukahtavat – omaan nurkkaansa ja pedille, kuka minnekin.

YHTEYSTIEDOT Koirahotelli Espoo

Kaikissa asioissa

+358 456 133 212