Koiraparkki.com

We are looking after your dog

It does matter whom you leave your dog with. All our employees are certified professionals with a degree in Animalcare. We all have an extensive knowledge of different breeds and breed specific behavior and have generally been around dogs for years.
You will see us around at all our venues, that is how we ensure the same level of service regardless where you take your pup.Your trust is important to us and therefore we want you to learn to know our team.
We all share a common love for dogs, professional attitude, no-nonsense approach and wicked sense of humor. That gets the job done.

Svetlana

Degree in Animalcare

Ahkera ja tunnollinen Svetlana rakastaa kaikkia ja kaikki rakastaa Svetlanaa! Svetlana rakastaa järjestystä ja pitää Koiraparkin aina siistinä. Svetlanan huumorintaju on pettämätön. Parhaat vitsit kuulet Svetlanalta. Svetlana on aina valmis oppimaan uutta, kehittämään itseään, kyltymätön tiedon halu! Svetlanalta löytyy kotoa rescue kissa, jota Svetlana hoitaa rakkaudella, tietenkin

Annika

Degree in Animalcare

Aina yhtä luotettava, ahkera ja tunnollinen, antaa koirille kaikkensa, pelastaisi jokaisen maailman eläimen, jos vain mahdollista. Annikan kotoa löytyy kaksi rescue kissaa ja vapaa-ajallaan hän kerää jatkuvasti uutta tietoa koirista, niiden käyttäytymisestä ja hyvinvoinnin edistämisestä kehittääkseen ammattitaitoaan. Erittäin motivoitunut ja työhönsä intohimoisesti suhtautuva raskaan rockin ystävä, joka osaa olla sekä lempeä että näpäkkä tilanteen sitä vaatiessa.

Melina

Degree in Animalcare

Aina valmis partiolainen. Ihminen jolle käy aina kaikki, voisi saada vuoden positiivisin hoitaja palkinnon. Kulkee aina reippain askelin, hymy huulilla, ponnari heiluen. Koiraparkin Labrador kuiskaaja. Harrastaa hevosia, koiria ja kotoa löytyy myös rescue kissa. Lyhyesti sanottuna jokaisen anopin unelma miniä, varsinainen Elovena tyttö.

Dennis

Temping professor & Dog caretaker

Dennis on Koiraparkin varapäre, tuuraaja ja koirien ulkoiluttaja. Dennis on hajamielinen professori, jonka päätyönä on olla koirien makuualustana ja kiipeilypuuna, sekä virallisena rapsuttelijana.  Jonain päivänä Dennis valmistuu Kemian ja fysiikan laitokselta tohtoriksi – sitä odotellessa Denniksen bongaa meiltä!

Raisa

Bosslady in Kamppi & Espoo

Koiraparkin jokapaikan höylä, aina auttavainen, joka uskoo kaikista aina hyvää. Haluaa auttaa ihmisiä aina kuin mahdollista! Raisa pitää huolta, että koiraparkista ei herkut pääse loppumaan, Raisa voisi elää pelkästään kekseillä ja haistaa mahdolliset herkut kilometrien päästä. Raisa puhuu paljon ja koko ajan 🙄 ainoa keino saada Raisa hiljaiseksi on suun teippaus tai tunkea keksiä luukusta sisään. Kotona Raisalla on oma Tiibetinterrieri Chico pitämässä seuraa usealle hoitokoiralle.

Raisa-Kaisa

The other bosslady in Rastila - Vuosaari

Raisa-Kaisa on  myös pitkän linjan koira-täti – hän kasvattaa oman poikansa lisäksi kahta Coton de tulear koiraa Raulia ja Charlottea. Kumpikin on bongattavissa Raisa-Kaisan kanssa Rastilassa. Siellähän toimitaan 24/7 periaatteella joten koko porukka enemmän tai vähemmän asustelee koirahotellissa…