Koiraparkki.com

We are looking after your dog

It does matter whom you leave your dog with. All our employees are certified professionals with a degree in Animalcare. We all have an extensive knowledge of different breeds and breed specific behavior and have generally been around dogs for years. Your trust is important to us and therefore want you to learn to know our team.
We all share a common love for dogs, professional attitude, no-nonsense approach and wicked sense of humor. That gets the job done.

Our team

Johanna

Degree in Animalcare

Koiraparkin asiallinen, mutta tiukka "kukkahattutäti", joka tykkää olla aina oikeassa. 🙄 ( äiti tietää parhaiten ). Johanna haluaa pitää kaikki langat käsissään ja on tarvittaessa tiukka kurinpitäjä. Johanna rakastaa matkustelua ja erityisesti Italia on lähellä hänen sydäntään. Johanna toimii juhlissamme kokkina, on varsinainen pullantuoksuinen mamma. Johannalta saat parhaat ruoka ja leivonta vinkit 😀. Johanna on myös intohimoinen jalkapallo fani, joukkueena tietenkin Manchester United, on nimennyt jopa koiransa lempijoukkueen mukaan⚽. Johanna puhuu toisena kotikielenään Spanielia

  Annika

  Degree in Animalcare

  Aina yhtä luotettava, ahkera ja tunnollinen, antaa koirille kaikkensa, pelastaisi jokaisen maailman eläimen, jos vain mahdollista. Annikan kotoa löytyy kaksi rescue kissaa ja vapaa-ajallaan hän kerää jatkuvasti uutta tietoa koirista, niiden käyttäytymisestä ja hyvinvoinnin edistämisestä kehittääkseen ammattitaitoaan. Erittäin motivoitunut ja työhönsä intohimoisesti suhtautuva raskaan rockin ystävä, joka osaa olla sekä lempeä että näpäkkä tilanteen sitä vaatiessa.

   Melina

   Dog caretaker

   Aina valmis partiolainen. Ihminen jolle käy aina kaikki, voisi saada vuoden positiivisin hoitaja palkinnon. Kulkee aina reippain askelin, hymy huulilla, ponnari heiluen. Koiraparkin Labrador kuiskaaja. Harrastaa hevosia, koiria ja kotoa löytyy myös rescue kissa. Lyhyesti sanottuna jokaisen anopin unelma miniä, varsinainen Elovena tyttö.

    40988865_2183527241660540_5987799726827751203_n

    Dennis

    Temping professor

    Dennis on Koiraparkin varapäre, tuuraaja ja koirien ulkoiluttaja. Dennis on hajamielinen professori, jonka päätyönä on olla koirien makuualustana ja kiipeilypuuna, sekä virallisena rapsuttelijana.  Jonain päivänä Dennis valmistuu Kemian ja fysiikan laitokselta tohtoriksi - sitä odotellessa Denniksen bongaa meiltä!

     images

     Raisa

     Bosslady

     Koiraparkin jokapaikan höylä, aina auttavainen, joka uskoo kaikista aina hyvää. Haluaa auttaa ihmisiä aina kuin mahdollista! Raisa pitää huolta, että koiraparkista ei herkut pääse loppumaan, Raisa voisi elää pelkästään kekseillä ja haistaa mahdolliset herkut kilometrien päästä. Raisa puhuu paljon ja koko ajan 🙄 ainoa keino saada Raisa hiljaiseksi on suun teippaus tai tunkea keksiä luukusta sisään. Kotona Raisalla on oma Tiibetinterrieri Chico pitämässä seuraa usealle hoitokoiralle.

      42200866_2360116890672212_1829368112013639680_o

      Svetlana

      Degree in Animalcare

      Ahkera ja tunnollinen Svetlana rakastaa kaikkia ja kaikki rakastaa Svetlanaa! Svetlana rakastaa järjestystä ja pitää Koiraparkin aina siistinä. Svetlanan huumorintaju on pettämätön. Parhaat vitsit kuulet Svetlanalta. Svetlana on aina valmis oppimaan uutta, kehittämään itseään, kyltymätön tiedon halu! Svetlanalta löytyy kotoa rescue kissa, jota Svetlana hoitaa rakkaudella, tietenkin

       Konsta dogtrainer

       Konsta

       Dog caretaker / Dog trainer

       Konsta is very experienced dogcaretaker and a professional dogtrainer, inspite of his young age.  He is sociable, sporty and easygoing guy. He is especially talented training demanding and difficult breeds.   
       His bobbies include Floorball. His passion is camping in the forest in the winter with his dogs Lumi Kishu-Inu and Juju Lappish heardingdog, but only if he does not have a Boot Camp-dog training or therapy-dog sessions ongoing.

        Close Menu