Koiraparkki.com

Koiraparkki.com lyhyesti

Koiraparkki.com on laadukas ja häkitön koirapäiväkoti & koirahotelli. Olemme toimineet vuodesta 2015 Helsingissä ja Espoossa. Koiraparkki on kaikenrotuisille ja -kokoisille koirille tarkoitettu korkeatasoinen kodinomainen koirahoitola ja koirahotelli, kaikki koirat tervetulleita ikään ja sukupuoleen katsomatta.
Meillä koirat oleskelevat vapaana keskenään – ihmisen valvovan silmän alla.

Tarjoamme turvallisen, aktiivisen, virikkeellisen ja kodinomaisen ympäristön, paljon koirakavereita ja puuhastelua! Olemme koirallesi se paras paikka kodin jälkeen –  se  toinen koti.

Kiinnostuitko?
Mikä on koirapäiväkoti?
Koirapäiväkotejamme on Helsingissä ja Espoossa. Esim Helsingin Kampin koirapäiväkodista kuvia ja lisätietoja klikkaamalla Lissua alla.
Mikä on koirahotelli?
Koirahotelli on kuten ihmisten hotelli! Mitä palveluja koirille on tarjolla ja minkälainen majoitus, Windi kertoo lisää....

Koiraparkin maailma

Koiraparkin henkilökunta on ammattilaisia!
Koiraparkissa on päivittäin jopa 35 koiraa hoidossa, kuka niitä hoitaa ja vie ulos? Viihdytysjoukkomme esittely löytyypi alla olevien kavereiden takaa!
Miltä näyttää koirapäiväkodissa? Mitä koirat tekevät päivisin Koiraparkissa? Meistä on kirjoitettu lehtijuttuja yms. anna Alman näyttää....
Yhteystiedot

Kaikissa asioissa

+358 456 133 212

Close Menu