Koiraparkki.com

Koirapäiväkoti Kamppi ja Herttoniemi suljettuna joulun aikana 24.12.22 - 1.1.23
Koirapäiväkoti Kamppi ja Herttoniemi suljettuna joulun aikana 24.12.22 - 1.1.23

Häkitön kodinomainen koiran päivähoito ja lomahoito pääkaupunkiseudulla

K

oiraparkki.com  toimipisteet ovat Helsingissä  Kampissa ja Herttoniemessä sekä Espoossa helppojen kulkuyhteyksien varrella.

K

oirasi on sosiaalinen olento ja kaipaa lajitovereidensa seuraa sekä aktiivista tekemistä,  eikö vaan?

No, onhan koirapuistot ja toki viet pitkille lenkeille- mutta jos se eri riitä, siellä puistossa ei käy kivoja tai sopivia leikkikavereita, lenkillä huono ilma tai olet väsynyt, pitää tehdä vielä töitä kotonakin ja Korona aikana ollaan kotona mutta koiralla voi silti olla tylsää…Tai, sinulla on pentu joka tarvitsee turvallisessa ympäristössä vanhempien koirien seuraa oppiakseen ja kasvaakseen hyväksi koirakansalaiseksi – syitä on monia! 

Varsinkin nyt Korona aikana on monet koirat ahdistuneita  ja rauhattomia kun porukat on kotosalla koko ajan, vaihtelua rutiineihin voisi tuoda leikkipäivä koirahoitolassa. Samoin Rescue koirille uuteen tottuminen, eroahdistus ja uusien kavereiden löytäminen on joskus ongelma – heille koirapäiväkoti on turvallinen  vaihtoehto totuttautua suomen olosuhteisiin (Annamme Autetaan Eläimiä Ry:n ja Kulkurit Ry:n koirille pienen alennuksen käynneistä)
 

koiraparkki.com koirapäivähoito

Kamppi vuodesta 2015, Espoossa vuodesta 2016 ja Itä-Helsingissä vuodesta 2020

Tuo koira meille hoitoon!

Koirapäiväkodissa koirasi saa kaiken tarvitsemansa aktiviteetit sekä ulkoilut ja koirapuistoilut - sinä saat vapaan illan!

koirahoitola Helsinki Kamppi ja Vuosaari
K

oiraparkki.com on kaikenrotuisille ja -kokoisille koirille tarkoitettu häkitön kodinomainen koiran päivähoito ja koiran hoitopaikka pääkaupunkiseudulla - olemme todella erilainen kuin muut!
 Meille on kaikki koirat tervetulleita ikään ja sukupuoleen katsomatta.Meillä on päivittäin n. 40 koiraa hoidossa ja kokemusta on yli 60 eri rotuisesta koirasta. Hommaa pyörittävät Eläintenhoitajan koulutuksen omaavat ammattilaiset joten koirasi on turvallisissa käsissä.Jos koirasi on vielä pentu eikä osaa koiraetikettiä ja tarvitsee sosiaalistumista, on  eroahdistunut, ei pärjää koko päivää ilman ulkoilutuksia tai on turhankin energinen -  on koiran päiväkoti hyvä ratkaisu.Meillä koirat oleskelevat vapaana keskenään laumassa - ihmisen valvovan silmän alla. Tarjoamme turvallisen, aktiivisen, virikkeellisen ja kodinomaisen ympäristön, paljon koirakavereita ja puuhastelua! Olemme koirallesi se paras paikka kodin jälkeen -  sen  toinen koti!

Mikä on koirapäiväkoti?
Koirapäiväkotejamme on Helsingissä Kampissa ja Herttoniemessä, sekä Espoossa. Esim Helsingin Kampin koirahoitolasta kuvia ja lisätietoja siitä mitä siellä tehdään ja miltä siellä näyttää - Lissu näyttää....
Mikä on koirahotelli?
Miten meidän koirahoitola eroaa muista koirahoitoloista ja hotelleista. Koirahotelli meillä on kuten ihmisten hotelli! Mitä palveluja koirille on tarjolla ja minkälainen majoitus ja ulkoilumahdollisuus, Windi kertoo lisää....
Koiraparkki Mediassa! Koiran päivähoito, koiralle hoitopaikka, koirien päivähoito, täh? No enpäs ole aikaisemmin kuullut moisesta! Meistä on kirjoitettu lehtijuttuja yms. anna Alman näyttää ja tutustu rauhassa....

Koiraparkin maailma

Henkilökunta on ammattilaisia!
Koiraparkissa on päivittäin jopa 40 - 60 koiraa hoidossa, kuka niitä hoitaa ja vie ulos?
Koirparkissa Koirakoulu ongelmakoiria varten!
Koirallasi voi olla pieniä ongelmia käyttäytymisessä tai toisten koirien kanssa, ei se haittaa! Meillä on koirakouluttaja apuna Kampissa ja Herttoniemessä. Lue lisää!
Koirahierontaa hoitopäivän aikana! Koirillakin on lihasjumeja ja kiputiloja, koirahieroja Darja auttaa Kampissa ja Herttoniemessä! Lue lisää!