Koiraparkki.com

Juhannuksen aukiolot

Koiraparkki päiväkodit ovat Juhannuksen vietossa ajalla Pe 21.6 - su 23.6. Olemme avoinna jälleen ma 24.6 eteenpäin normaalisti koko kesän.Lisätietoja +358 456 133212 tai info(at) koiraparkki.com

Häkitön kodinomainen koiran päivähoito ja lomahoito pääkaupunkiseudulla

O

let vamaan nähnyt iloisen koiralauman kävelevän pitkin ja poikin Helsinkiä, tai olet törmännyt meihin koirapuistoissa - ne ovat meidän päiväkoti ja hotellikoiria päiväretkellä! Haluatko sinäkin tuoda koirasi joukkoomme?

Koiraparkki.com  on laadukas koirahoitola-konsepti, toimipisteemme ovat Helsingissä  Kampissa ja Herttoniemessä sekä Espoossa helppojen kulkuyhteyksien varrella.

K

oirasi on sosiaalinen olento ja kaipaa lajitovereidensa seuraa sekä aktiivista tekemistä,  eikö vaan? Olemme ainoa koirapäiväkoti joka vie koirat pitkille retkille eri puolille kaupunkia ja koirapuistoihin, koirat saavat uusia kokemuksia ja nauttia koirakavereiden seurasta. Käymme kävellen Tervasaaressa, Mustikkamaalla, Rajasaaressa ja keskuspuistossa - joskus hurautamme lautalla saaristoon tai metrolla Uutelaan muutamaksi tunniksi. Tarjoamme koirallesi elämyksiä ja uusia kokemuksia kavereiden kanssa turvallisesti koirahoitajiemme valvovien silmien alla.

Varsinkin nyt Koronan jälkeen monet koirat ovat osoittaneet rauhattomuutta, eroahdistusta tai muuten vain ongelmakäyttäytymistä – vaihtelua rutiineihin voisi tuoda leikkipäivä koirahoitolassa. Samoin Rescue koirille uuteen tottuminen, eroahdistus ja uusien kavereiden löytäminen on joskus ongelma – heille koirapäiväkoti on turvallinen  vaihtoehto totuttautua suomen olosuhteisiin (Annamme Autetaan Eläimiä Ry:n ja Kulkurit Ry:n koirille pienen alennuksen käynneistä)
 

koiraparkki.com koirapäivähoito

Kamppi vuodesta 2015, Espoossa vuodesta 2016 ja Itä-Helsingissä vuodesta 2020

Tuo koira meille hoitoon!

Koirapäiväkodissa ja koirahotellissa koirasi saa kaiken tarvitsemansa aktiviteetit sekä ulkoilut ja koirapuistoilut - sinä saat vapaan illan tai viettää rauhallisen loman!

Iltasanomat korona koirat 2022
K

oiraparkki.com on kaikenrotuisille ja -kokoisille koirille tarkoitettu häkitön kodinomainen koiran päivähoito ja koiran hoitopaikka pääkaupunkiseudulla - olemme todella erilainen kuin muut!
  Meille on kaikki koirat tervetulleita ikään ja sukupuoleen katsomatta
Meillä on päivittäin n. 40-60 koiraa hoidossa ja kokemusta on yli 60 rotuisesta koirasta. Hommaa pyörittävät Eläintenhoitajan koulutuksen omaavat ammattilaiset joten koirasi on turvallisissa käsissä.
Jos koirasi on vielä pentu eikä osaa koiraetikettiä ja tarvitsee sosiaalistumista, on  eroahdistunut, ei pärjää koko päivää ilman ulkoilutuksia tai on turhankin energinen -  on koiran päiväkoti hyvä ratkaisu.
Olemme koirallesi se paras paikka kodin jälkeen -  sen  toinen koti!

Mikä on koirapäiväkoti?
Koirapäiväkotejamme on Helsingissä Kampissa ja Herttoniemessä, sekä Espoossa. Esim Helsingin Kampin koirahoitolasta kuvia ja lisätietoja siitä mitä siellä tehdään ja miltä siellä näyttää - Lissu näyttää....
Mikä on koirahotelli?
Miten meidän koirahoitola eroaa muista koirahoitoloista ja hotelleista. Koirahotelli meillä on kuten ihmisten hotelli! Mitä palveluja koirille on tarjolla ja minkälainen majoitus ja ulkoilumahdollisuus, Windi kertoo lisää....
Koiraparkki Mediassa! Koiran päivähoito, koiralle hoitopaikka, koirien päivähoito, täh? No enpäs ole aikaisemmin kuullut moisesta! Meistä on kirjoitettu lehtijuttuja yms. anna Alman näyttää ja tutustu rauhassa....

Koiraparkin maailma

Henkilökunta on ammattilaisia!
Koiraparkissa on päivittäin jopa 40 - 60 koiraa hoidossa, kuka niitä hoitaa ja vie ulos?
Koirparkissa Koirakoulu ongelmakoiria varten!
Koirallasi voi olla pieniä ongelmia käyttäytymisessä tai toisten koirien kanssa, ei se haittaa! Meillä on koirakouluttaja apuna Kampissa ja Herttoniemessä. Lue lisää!
Koirahierontaa hoitopäivän aikana! Koirillakin on lihasjumeja ja kiputiloja, koirahieroja Darja auttaa Kampissa ja Herttoniemessä! Lue lisää!
Yhteystiedot

Kaikissa asioissa

+358 456 133 212