Koiraparkki.com - Koirahoitola ja koira päivähoito

 Koiraparkki.com on täysin häkitön ja korkeatasoinen koirahoitola – koirapäiväkoti ja koirahotelli palvelu. Toimipisteemme ovat Helsingissä  Kampissa ja Vuosaaressa sekä Espoossa.

Miksi toisit koirasi meille hoitoon?

Koirasi on sosiaalinen olento ja kaipaa lajitovereidensa seuraa sekä aktiivista tekemistä,  eikö vaan? No, onhan koirapuistot ja toki viet pitkille lenkeille- mutta jos se eri riitä, siellä puistossa ei käy kivoja tai sopivia leikkikavereita, lenkillä huono ilma tai olet väsynyt, pitää tehdä vielä töitä kotonakin…Tai, sinulla on pentu joka tarvitsee turvallisessa ympäristössä vanhempien koirien seuraa oppiakseen ja kasvaakseen hyväksi koirakansalaiseksi – syitä on monia!
Tuo koirasi meille päiväksi Koiraparkkiin ja koirasi saa kaiken tarvitsemansa aktiviteetit sekä ulkoilut – sinä saat vapaan päivän/illan !  

koiraparkki.com koirapäivähoito
koirahoitola Helsinki Kamppi ja Vuosaari

Olemme toimineet vuodesta 2015 Helsingissä  Kampissa, Espoossa 2016 ja Vuosaaressa 2020 alkaen. 

Koiraparkki.com on kaikenrotuisille ja -kokoisille koirille tarkoitettu koiran päivähoitoa ja lomahoitoa tarjoava yritys. Meille on kaikki koirat tervetulleita ikään ja sukupuoleen katsomatta. Meillä on päivittäin n. 40 koiraa hoidossa ja kokemusta on yli 60 eri rotuisesta koirasta.

Jos koirasi on vielä pentu eikä osaa koiraetikettiä ja tarvitsee sosiaalistumista, on  eroahdistunut, ei pärjää koko päivää ilman ulkoilutuksia tai on turhankin energinen – Koiraparkki.com on hyvä ratkaisu.

Meillä koirat oleskelevat vapaana keskenään laumassa – ihmisen valvovan silmän alla. Tarjoamme turvallisen, aktiivisen, virikkeellisen ja kodinomaisen ympäristön, paljon koirakavereita ja puuhastelua! Olemme koirallesi se paras paikka kodin jälkeen –  se  toinen koti

Mikä on koirapäiväkoti?
Koirapäiväkotejamme on Helsingissä Kampissa ja Vuosaaressa, sekä Espoossa. Esim Helsingin Kampin koirapäiväkodista kuvia ja lisätietoja siitä mitä siellä tehdään ja miltä siellä näyttää - Lissu näyttää....
Mikä on koirahotelli?
Miten meidän hotelli eroaa muista koirahoitoloista ja hotelleista. Koirahotelli meillä on kuten ihmisten hotelli! Mitä palveluja koirille on tarjolla ja minkälainen majoitus ja ulkoilumahdollisuus, Windi kertoo lisää....

Koiraparkin maailma

Koiraparkin henkilökunta on ammattilaisia!
Koiraparkissa on päivittäin jopa 40 koiraa hoidossa, kuka niitä hoitaa ja vie ulos? Viihdytysjoukkomme esittely löytyypi alla olevien kavereiden takaa!
Koirapäiväkoti? No enpäs ole aikaisemmin kuullut moisesta! Meistä on kirjoitettu lehtijuttuja yms. anna Alman näyttää ja tutustu rauhassa....
Yhteystiedot

Kaikissa asioissa

+358 456 133 212