Koiraparkki.com

PÄIVÄHOITO KAMPPI, HELSINKI

KOIRAPÄIVÄHOITO ESPOO LATOKASKI

Koirahotelli Espoo, Latokaski

Kulkurit ja Autetaan Eläimiä
alennus -5-10%

Koirahotellin hinnat sisältävät aina täysihoidon:

 • Hinnat sisältävät alv 24 %
 • Hintaan kuuluvat kuivaruoka, tuoreruoka tai raakaruoka, kaikki herkut,
 • ulkoiltukset metsässä ja pelloilla sekä koirapuistovierailut sekä vapaa oleskelu pihalla
 • Majoitus on häkitön ja kodinomainen, ihmisiä on aina paikalla valvomassa koirien oleskelua
 • Koiran tuonti ja nouto sovitaan aina yksilöllisesti
 • Varaukset vahvistetaan aina kirjallisesti viimeistään 3 vrk ennen hoitojakson alkua
 • Hoitovuorokausi on 24 h  ja nouto on +3 liukuman sisällä. Sen jälkeisistä  ylimääräisistä lisätunneista erillismaksu
 • KATSO EHDOT ALLA
SESONKIHINNAT:
 voimassa seuraavina aikoina: Talvilomat vko 7, 8 ja 9, Pääsiäisvko,  Juhannuspyhät – koko Heinäkuu, Syyslomat vko 41 & 42, Jouluvko ja Uuden Vuoden vko.
 

KOIRAPARKKI SARJAKORTIT

Oletko tulossa päiväkotiin , koirahotelliin ja tuntiparkkiin

Kaikkien koirien kannattaisi käydä ensin tutustumiskäynnillä n 45 min ennen evaluointipäivää.
Evaluoimme koepäivän aikana (ilmainen max 5 h pituinen)  koiran luonnetta ja käyttäytymistä.  Mikäli koepäivän aikana toteamme, että koiralla ei ole edellytyksiä pärjätä laumassamme (agressio, arkuus, ahdistus yms.), emme hyväksy koiraa päiväkoti asiakkaaksemme. Voimme kuitenkin järjestää ns. vaikealle koiralle päivähoidon erikoisehdoin, ota yhteyttä niin keskustellaan.

Hinnat nähtävissä hinnastossamme, mikäli perheessä useampi kuin yksi koira tulossa hoitoon, hinta sovitaan erikseen. Pyydä lisätietoja puhelimitse tai meilitse.

Leikkaamattomien urosten kohdalla huomioitava että jos koira merkkailee sisätiloissa, laitamme koiralle urosvyön/vaipan. Tämä ei aiheuta koiralle epämukavuutta eikä ongelmia. 

Erikoishuomiota vaativien koirien (leikkaukseen menevien, vammaisten, toipuvien tai vakavasti sairaiden koirien) osalta hoito sovitaan aina erikseen.

Hotellimajoituksessa pidemmissä kuin viikon hoitojaksoissa erikoishinta, sovittava aina erikseen.

YLEISET VAATIMUKSET :

 1. Koiran kannattaisi käydä tutustumassa  tiloihin ennen ensimmäistä kertaa/koepäivää, sovi ilmaisesta tutustumiskäynnistä n  45 min info@koiraparkki.com
 2. Emme ota koiraa hoitoon ilman että olemme tarkistaneet rokotustodistuksen sekä vastaanottaneet hoitosopimuksen/rekisteröinti-lomakkeen
 3. Koiran tulee olla vähintään 5 k vanha, kaikki rotkotukset tulee olla annettu. Loishäätö on hyvä olla koska käymme metsissä ja pelloilla, mutta ei pakollinen
 4. Koira on sosiaalistettu ja ei ole agressiivinen toisia koiria kohtaan. Koira ei ahdistu muiden koirien läsnäolosta ja pärjää laumassa isompien, pienempien, vanhempien ja nuorempien sekä kaikkien rotujen kanssa.
 5. Koiran tulee olla sisäsiisti, ja koira pitää ulkoiluttaa aina ennen hoitoontuloa siten että koira jaksaa olla sisätiloissa ulkoilutuksiin saakka. Mikäli sisäsiisteydessä ongelmia, käytämme vaippoja tai poistamme koiran hoitolasta. Pahimmassa tapauksessa veloitamme 15 euron siivousmaksun.
 6. Koiran tulee olla terve hoitoon tullessa, emme ota hoitoon koiria, joilla selviä oireita. Viemme koiran lääkäriin aina välittömästi asiakkaan kustannuksella mikäli toteamme koiran tarvitsevan pikaista hoitoa. Hoitokustannus on asiakkaan vastuulla ellei syy ole Koiraparkin toimintatavassa.
 7. Narttujen juoksun aikana ei voi tulla hoitoon, juoksujen päättymisen jälkeen on vielä 4-5 viikon karaneeni ennen hoitoontuloa.
 8. Lue myös alla olevat kohdat kullekin palvelulle!

  Päiväkoti
  :
 1. Päiväkotivaraukset ovat aina sitovia, peruutus edellisenä iltana kl 18 mennessä veloituksetta. 
 2. Varaukset ja peruutukset  puhelimitse, tekstiviestillä tai spostitse.
 3. Useamman kuin yhden koiran hoitomaksut erikoishinta ja  sovittava erikseen, ota yhteyttä spostilla tai soita.
 4. Varauksen myöhäisestä peruutuksesta peruutusmaksu 20 euroa. NoShow tapauksessa veloitus on koko hoitomaksu.
 5. Erikoistilauksien ja vkonloppuhoidon kohdalla varaus voidaan peruuttaa väh 24 h aikaisemmin ilman veloitusta, sen jälkeisestä peruutuksesta veloitus on 20 euroa. NoShow tapauksissa veloitamme koko hoitomaksun
 6. Päivähoidon jälkeiset tuntiperusteiset hoidot sovittava aina etukäteen ja järjestämme hoiton mikäli henkilöresurssin sen mahdollistaa.

 

       Tuntiparkki:

 1. Palvelu saatavilla vain jos on tilaa ja henkilökuntaa   (mm iltahoidot),
 2. Tuntiparkki varaus on   MIN  2 tuntia, ja veloitus on 15 euroa/2 h, sen jälkeen veloitus on 7 eur per alkava tunti. 
 3. Varaukset vähintään edellisenä päivänä, puhelimitse tai sähköpostitse. Me emme hyväksy saman päivän varauksia
 4. Tuntiparkkiin samat ehdot ja vaatimukset kuin päiväkotiin ja koirahotelliin.

        Koirahotelli:

 1. Varaukset puhelimitse, spostitse tai lomakkeella, vahvistamme aina varaukset kirjallisesti
 2. Emme ota koiraa hoitoon ilman kirjallista varausvahvistusta
 3. Koiran tuonti ja noutoajat sovitaan aina erikseen, varausvahvistuksessa tarkemmat ohjeet. Noudon myöhästymisestä erillinen lisämaksu.
 4. Mikäli koiraa ei noudeta ajoissa sovitun ajan puitteissa, veloitamme ylimääräisistä tunneista 5 eur per h lisämaksun. 
 5. Emme trimmaa ja huolla turkkia muuten kuin normaalit ulkoilutuksiin liittyvät kurapesut yms.
 6. Lääkitys yms. ei ole este hoitoontulolle, jos koira sairastuu vakavasti tai loukkaantuu ja vaatii eläinlääkäriä, viemme koiran heti ilman erillistä ilmoitusta eläinlääkäriin.  Kustannukset sovitaan/jaetaan jälkikäteen.
 7. Jos koiran käyttäytyminen aiheuttaa ongelmia tai vaaraa muille koirille tai henkilökunnalle, poistamme koiran hotellista asiakkaan kustannuksella.
 8. Jos perheessä useampi koira, annamme erillisen tarjouksen
 9. Peruutus: vahvistetun varauksen voi peruuttaa 5 vrk ennen loma alkua veloituksetta. Sitä myöhemmissä  perutuuksissa veloitamme peruutuskuluina 30-100% lomahoidon hinnasta riippuen peruutuksen ajankohdasta. Jos peruutus tehdään 24 h ennen lomanalkua, tai kysessä on NoShow, on veloitus 100 % lomahinnasta.
 10. Koiran nouto sovittuna aikana, hoitovuorokausi on max 24 h + 3 h liukuma, sen jälkeisistä ylimääräisistä tunneista erillisveloitus. Koiran noutamatta jättäminen ilman erillistä ilmoitusta sovittuna päivänä ja noudon myöhästyminen yli sovitusta ajasta aiheuttaa automaattisesti lisämaksun 5 €/ h tai 50 euroa/vrk. Koiran nouto etuajassa ei oikeuta automaattisesti hinnanalennukseen, asiasta sovittava etukäteen.
  Lisäveloitus kotiinkuljetuksesta, kysy hinta!
 • Koirahotellin hintaan sisältyvät majoitusvrk 24 h, verot, vakuutus, ruuat, kaikki ulkoilutukset ja koirapuistokäynnit yms. Kaikista näistä tarkemmin  varausvahvistuksessamme