Koiraparkki.com

koiravalokuvaus Pop-up Koiraparkissa

Valokuvastudio tulee Koiraparkkiin - kuvauta koirasi meillä hoitopäivän aikana.

Persoonallinen ja ihana lemmikkisi ikuistettuna studiotason valokuvana

Ikuista se hauska ilme tai lemmikkisi lemppari lelunsa kanssa – tai hanki seinällesi upea sisustustaulu itsestäsi ja lemmikistäsi.

LOISTOKOIRA
www.loistokoira.fi

Nyt Koiraparkissa tämän syksyn aikana lemmikistäsi laadukas ja persoonallinen ammattilaisen ottama valokuva. Ja voit teettää valokuvastasi vaikkapa sisustustaulun kotiisi. 
Loistokoira on lemmikkieläinten valokuvaamiseen erikoistunut yritys ja he tuovat Koiraparkkiin Popup- valokuvastudionsa kerran kuukaudessa. Loistokoiran uudenlainen kuvauskonsepti, jossa erilaisia rekvisiittapohjia, mahdollistaa mieleenpainuvia kuvatarinoita koirastasi  tai vaikka koko perheestä. Lue lisää Loistokoirasta..

”Heille, jotka haluavat fiilistellä ja heittäytyä arjen pikku tapahtumiin.”

Kuvaus voidaan tehdä värikkäällä taustalla tai kuukauden teeman rekvisiitalla (vaihtuu kausittain), kuvia klikkaamalla pääset Loistokoira.fi sivustolle katsomaan erilaisia rekvisiitta vaihtoehtoja. Voit  myös tuoda mukana omia tavaroitasi tai jopa tilata kuvauksen kotonasi tehtäväksi, katso lisätietoja www.loistokoira.fi 

Koiraparkissa tehtävien kuvauksien teema ja rekvisiitat vaihtuvat kuukausittain vuodenajan mukaan. Joka kuukausi on valittavanasi useita vaihtoehtoja  Jos haluat studiokuvan ilman rekvisiittaa, onnistuu se joka kuukausi Koiraparkissa.

Kuvauksen hinta on Koiraparkissa tehtynä (rekvisiitalla tai ilman) lokakuun  7.10 ja 11.10 mustavalkoisten Halloween aiheisten kuvien 85 €   ja jouluaiheisten kuvien  (voit tehdä joulukortteja yms. ) marraskuussa 8.11 ja 11.11  vain 95 €.  Ovh hinnat ovat 125 €.
Kuvaukset sisältävät neljä käsiteltyä digikuvaa. Kuvauksen jälkeen voit teettää koirasi kuvasta vaikkapa kortteja, lahjakuvia tai jopa seinällesi sisustustaulun! 

Lisätietoja www. Loistokoira.fi 

loistokoira@gmail.com
puh. 050 3213 450 (ma-pe klo 9-18)

”Heille, jotka haluavat arjen keskelle jotain erilaista”

Upea studiokuva lemmikistäsi.
Kuvaus voidaan toteuttaa myös ystäväkuvana koirasta ja omistajasta yhdessä. 

YHTEYSTIEDOT

Kaikissa asioissa

info@koiraparkki.com

+358 456 133 212

Close Menu