Koiraparkki.com vaatimukset hoitoontuloa varten

Yleisesti huomioitavaa

Emme koskaan ota hoitoon koiria hoitoon ilman tutustumiskäyntiä ja evaluointia. ´
Meillä ei ole ikä- eikä roturajoituksia – kaikki koirat ikään ja kokoon tai rotuun katsomatta ovat tervetulleita.

Evaluoimme  koiran luonnetta ja käyttäytymistä sekä sopivuutta laumassa elämiseen.  Mikäli evaluointi/koepäivän aikana toteamme, että koiralla ei ole edellytyksiä pärjätä laumassamme (agressio, arkuus, ahdistus yms.), emme hyväksy koiraa asiakkaaksemme. Tämä on koiran parhaaksi.

Yleiset hinnat nähtävissä hinnastossamme, mikäli perheessä useampi kuin yksi koira tulossa hoitoon, tai hoitojakso on pidempi kuin viikko, hinta sovitaan erikseen. Pyydä lisätietoja puhelimitse tai meilitse .

Leikkaamattomien urosten kohdalla huomioitava että jos koira merkkailee sisätiloissa, laitamme koiralle urosvyön/vaipan. Tämä ei aiheuta koiralle epämukavuutta eikä ongelmia. 

Erikoishuomiota vaativien koirien (leikkaukseen menevien, vammaisten, toipuvien tai vakavasti sairaiden koirien) osalta hoito sovitaan aina erikseen.

Alla lisätietoja koskien kutakin palvelua erikseen

KOIRAHOTELLI PERRO

Koirahotellin hinnat sisältävät aina täysihoidon:

HUOMIOITAVAA 

 1. Emme ota koiraa hoitoon ilman kirjallista varausvahvistusta
 2. Koiran tuonti ja noutoajat sovitaan aina erikseen, varausvahvistuksessa tarkemmat ohjeet. Noudon myöhästymisestä erillinen lisämaksu.
 3. Emme trimmaa ja huolla turkkia muuten kuin normaalit ulkoilutuksiin liittyvät kurapesut yms.
 4. Lääkitys yms. ei ole este hoitoontulolle, jos koira sairastuu vakavasti tai loukkaantuu ja vaatii eläinlääkäriä, viemme koiran heti ilman erillistä ilmoitusta eläinlääkäriin.  Kustannukset sovitaan/jaetaan jälkikäteen.
 5. Narttujen osalta juoksuista tulee olla vähintään 5 viikkoa, ja mikäli juoksut alkavat hoitojaksolla veloitamme 5 eur/vrk lisämaksun. Juoksuaikana narttu majoitetaan erilliseen tilaan mahdl. muutaman muun nartun seuraan.
 6. Jos koiran käyttäytyminen aiheuttaa ongelmia tai vaaraa muille koirille tai henkilökunnalle, poistamme koiran hotellista asiakkaan kustannuksella.
 7. Jos perheessä useampi koira, annamme erillisen tarjouksen, kysy tarjousta info(at)koiraparkki.fi
 8. Peruutus: vahvistetun varauksen voi peruuttaa normaalisti 5 vrk ja sesonkiaikana 10 vrk ennen loman alkua veloituksetta. Sitä myöhemmissä  perutuuksissa veloitamme peruutuskuluina 30-50% lomahoidon hinnasta riippuen peruutuksen ajankohdasta. Jos peruutus tehdään 24 h ennen lomanalkua, tai kysessä on NoShow, on veloitus 100 % lomahinnasta.
 9. Koiran tuonti ja nouto sovitaan aina yksilöllisesti erikseen, meillä ei ole määrättyä  tuonti- ja noutoaikaa vaan koiran voi tuoda ja noutaa 07 – 22 välisenä aikana sopimuksen mukaan. Hoitovuorokausi alkaa koiran tuonnista ja nouto tulee olla noutopäivänä samaan aikaan max +4 h sisällä. Sen jälkeisestä noudosta veloitetaan ylimääräinen hoitoveloitus alla olevan mukaan:

  Ylimääräinen 4 h on 20 euroa (lasketaan sen 4 h liukuman jälkeen)
  Ylimääräinen 8 h on 30 euroa
  Sen jälkeen veloitus on koko vuorokausi eli 50 euroa
  HUOM! Mikäli nouto viivästyy esim. lennon/junan/laivan myöhästymisestä tai muusta vastaavasta, emme tietenkään veloita ylimääräisiä kuluja.

  Koiran noutamatta jättäminen ilman erillistä ilmoitusta sovittuna päivänä ja noudon myöhästyminen sallitun 4 h viiveen sisällä ilman ilmoitusta aiheuttaa automaattisesti lisämaksun 10 €/ h tai max 60 €. Koiran nouto etuajassa ei oikeuta automaattisesti hinnanalennukseen vaan asiasta sovittava etukäteen.
  Lisäveloitus kotiinkuljetuksesta, kysy hinta!

SESONKIHINNAT: voimassa seuraavina aikoina: Talvilomat vko 7, 8 ja 9, Pääsiäisvko,  Juhannuspyhät – koko Heinäkuu, Syyslomat vko 41 & 42, 23.12  – Uuden Vuoden välinen aika . 

Yleiset ehdot päiväkotiin ja tuntiparkkiin:

 

VAATIMUKSET HOITOON TULOA VARTEN:

 1. Koiran tulee käydä tutustumassa AINA  tiloihin ennen hoitoontuloa, sovi ilmaisesta tutustumiskäynnistä n  30 min info@koiraparkki.com
 2. Emme ota koiraa hoitoon ilman että olemme tarkistaneet rokotustodistuksen sekä vastaanottaneet hoitosopimuksen/rekisteröinti-lomakkeen
 3. Koiran tulee olla vähintään 5 k vanha, kaikki rotkotukset tulee olla annettu ja loishäätö.
 4. Koira on sosiaalistettu ja ei ole agressiivinen toisia koiria kohtaan. Koira ei ahdistu muiden koirien läsnäolosta ja pärjää laumassa isompien, pienempien, vanhempien ja nuorempien sekä kaikkien rotujen kanssa.
 5. Koiran tulee olla sisäsiisti, ja koira pitää ulkoiluttaa aina ennen hoitoontuloa siten että koira jaksaa olla sisätiloissa ulkoilutuksiin saakka. Mikäli sisäsiisteydessä ongelmia, käytämme vaippoja tai poistamme koiran hoitolasta. Pahimmassa tapauksessa veloitamme 15 euron siivousmaksun.
 6. Koiran tulee olla terve hoitoon tullessa, emme ota hoitoon koiria, joilla selviä oireita. Viemme koiran lääkäriin aina välittömästi asiakkaan kustannuksella mikäli toteamme koiran tarvitsevan pikaista hoitoa. Hoitokustannus on asiakkaan vastuulla ellei syy ole Koiraparkin toimintatavassa.
 7. Narttujen juoksun aikana ei voi tulla hoitoon, juoksujen päättymisen jälkeen on vielä 4-5 viikon karaneeni ennen hoitoontuloa.
 8. Lue myös alla olevat kohdat!

Päiväkoti:

 1. Päiväkotivaraukset ovat aina sitovia, peruutus edellisenä iltana kl 18 mennessä veloituksetta. 
 2. Varaukset ja peruutukset  puhelimitse, tekstiviestillä tai spostitse.
 3. Useamman kuin yhden koiran hoitomaksut erikoishinta ja  sovittava erikseen, ota yhteyttä spostilla tai soita.
 4. Varauksen myöhäisestä peruutuksesta peruutusmaksu 15 euroa. NoShow tapauksessa veloitus on koko hoitomaksu.
 5. Erikoistilauksien kohdalla varaus voidaan peruuttaa väh 24 h aikaisemmin ilman veloitusta, sen jälkeisestä peruutuksesta veloitus on 20 euroa. NoShow tapauksissa veloitamme koko hoitomaksun
 6. Päivähoidon jälkeiset tuntiperusteiset hoidot sovittava aina etukäteen ja järjestämme hoiton mikäli henkilöresurssin sen mahdollistaa.

Tuntiparkki:

 1. Palvelu saatavilla vain jos on tilaa ja henkilökuntaa   (mm iltahoidot),
 2. Tuntiparkki varaus on   MIN  2 tuntia, ja veloitus on 15 euroa/2 h, sen jälkeen veloitus on 7 eur per alkava tunti. 
 3. Varaukset vähintään edellisenä päivänä, puhelimitse tai sähköpostitse. Me emme hyväksy saman päivän varauksia
 4. Tuntiparkkiin samat ehdot ja vaatimukset kuin päiväkotiin ja koirahotelliin.