Koirapäiväkoti Franchising

Mitä se on ja mitä se vaatii

Koiraparkki.com Franchising tarjoaa  modernin, mielenkiintoisen sekä menestyvän konseptin, ja rajattomat laajentumismahdollisuudet etelä-suomen koiravaltaisella alueella.

Olemme täysin häkitön, aidosti kodinomainen sekä persoonallisesti erilainen koirahoitola-palvelu. Meillä ei koirat istuskele häkeissä vaan oleskelevat, nukkuvat ja touhuavat toistensa kanssa  – koko päivän.  Tarjoamme kaikenlaisille koirille  elämyksiä koiralauman jäsenenä, – iästä, koosta tai rodusta riippumatta – käymme koirapuistoissa ja muutenkin retkeilemme ympäriinsä koirien kanssa. Koirathan ovat luonteeltaan kuitenkin laumaeläimiä.

Tämä kuitenkin vaatii henkilökunnaltamme osaamista ja hyvää koirien lukutaitoa.  Koirien turvallisuus on tärkeää! Kaikissa toimipaikoissamme työskentelee vain Eläintenhoitaja koulutuksen saaneita ammattilaisia tai pitkän koirakokemuksen osaavia, jotka koulutamme itse yhdessä alan oppilaitoksen kanssa.  Näin varmistamme tasalaatuisen palvelun ja  osaamisen tason.

Etsimme nyt Vantaalle  henkilöä, jolle annamme yksinoikeudet koko Vantaan alueelle kasvattaa menestyvää liiketoimintaa.

Koiraparkki.com yrittäjänä sinulla on tunnettu ja menestyvä brändi ja konsepti, valmis markkinointikanava sekä laaja  SOME näkyvyys, koko tiimimme tuki kaikessa liiketoimintaan liittyvissä asioissa. 

Toimipisteemme ovat hyvin harkitusti sijoitettuja keskeisille paikoille, asiakkaalle helposti tavoitettavia sekä spesifisesti koirille suunniteltuja. 

Koirat ovat jatkuvasti ihmisten valvonnan alaisuudessa, olimme sitten ulkona tai sisällä, myös öisin.

Koiraparkki.com franchising tarjoaa:

– perehdytyksen sekä koulutuksen
– rahoitusneuvonnan  ja lakimiespalvelun
– toimipisteen  set-up sekä sisustus
– liiketoiminnan ohjaus
– markkinointi
– henkilöstön hankinta ja koulutus, jatkokoulutus
– it-palvelut
– tekninen tuki
– myynnin ja mainonnan tuki

Lisäksi  yrittäjä saa yksinoikeudet  Koiraparkki.com omalla  alueellaan.  Yrittäjä saa valmiit, toimivat järjestelmät käyttöönsä sekä taloushallinnon palvelut.

Koiraparkki.com seuraa ja ohjaa jatkuvasti toimintaa ja on ensimmäisen 6 kkn ajan toimipisteessä auttamassa ja tukemassa toiminnan aloituksessa.  

Mitä sinulta vaaditaan:
– kiinnostusta sekä mahdl. laaja-alaista kokemusta koirista
– myynnillinen ajattelu ja tuloshakuisuus
– hyvä paineensietokyky ja periksiantamattomuus
– kykyä työskennellä itsenäisesti
– yhteistyökykyä, uteliaisuutta ja joustavuutta
– jämäkkyyttä ja oma-aloitteisuutta
– erinomaista  asiakaspalvelutaitoa ja sosiaalisia taitoja

Aloituskustannukset/pääoma tarve:
n 30 000 – 40 000 euroa