Karavaanikuja 2, Rastila 
24/7 
Vuosaari@koiraparkki.com
+ 358 44 244 2655

Laadukas ja kodinomainen koirahotelli ja koirahoitola Vuosaari

Koirahoitolamme Vuosaaressa  Rastilassa on rauhallinen, pieni, yksilöllinen ja täysin häkitön. Koirahoitolassa toimii sekä koirahotelli että koirapäiväkoti.  
Hotellissa voivat koira majoittua vuorokaudesta jopa useisiin viikkoihin, asustaa ihan kuten omassa kotonaan, löhöillä sohvalla ja torkkua ikkunalaudalla. Meillä  koiralla on mahdollisuus olla ihan rauhassa omassa oloissaan vaikkapa toisessa huoneessa tai viettää aktiivista aikaa muiden koirakavereiden kanssa – usein koiramme jopa nukkuvat kimpassa sohvalla sulassa sovussa, koosta ja iästä riippumatta.
Koska koirahotellimme toimii samoissa tiloissa koirapäiväkodin kanssa, joten päiväsaikaan koirallasi on useita kavereita joiden kanssa leikkiä.

Kun päiväkotilaiset lähtevät kotiin pääsevät hotellikoiramme nauttimaan hiljaisesta ja rauhallisesta illasta, syömään ja vaikkapa käpertymään koirahoitajan kainaloon TV.tä katsomaan, kukin oman tottumuksensa mukaan. Meillä on aina, koko ajan ihminen läsnä ja koirat eivät koskaan ole  yksin.

Koirahotelli sijaitsee todella rauhallisella alueella Rastilassa muutaman minuutin matkan päässä metroasemalta mutta aivan merenlahden vieressä, hyvien ulkoilumaastojen lähettyvillä. Me käymmekin koirien kanssa joka päivä pitkillä kävelylenkeillä metsässä, merenrannalla ja myös koirapuistoissa. Meillä koiralla on aktiivinen ja rento loma!

5/5

Koiraparkki - Pääkaupunkiseudun laadukkain ja ylellisin majoitus koirallesi

KOIRAHOTELLI VUOSAARI UKK

Tottakai, kaikki rodut ja kaiken ikäiset koirat ovat tervetulleita! Kunhan vain koirasi pärjää laumassa muiden  koirien kanssa ahdistumatta tai olematta agressiivinen. Mielellään tapaisimme sinut ja koiran ennen hoitoon tuloa joten ota yhteyttä!

Olemme ns. eurooppalainen koirahotelli –  meillä ei ole häkkejä ja tilat muistuttavat enemmän koiran omaa kotia kuin hoitolaa. Meillä koirat oleskelevat yhdessä laumana ja oleskelvat vapaana tiloissamme.  Meillä voi nukkua sohvalla katsoa TVtä tai majoittua omaan tilaansa, rauhaan eri huoneeseen jne. Otamme vain n 4-6  koiraa kerrallaan hotelliin kerrallaan joten voimme antaa kullekin koiralle sen tarvitseman hoidon ja huomion, koiria rapsutellaan, ne saavat istua sylissä  ja  löhöstää sohvalla, nojatuolilla. Koira viettää lomansa kuten kotonaan. Koiran loma on stressitön ja rauhallinen, se saa olla lajitoveriensa kanssa, leikkiä ja peuhata. Meillä koirasi viettää 5 tähden loman!

Koirahotelliin ovat tervetulleita kaikki iästä, koosta, rodusta tai sukupuolesta riippumatta, kunhan koira tulee toimeen kaikkien muiden hotellikoirien kanssa. Huomioimme eri rotujen lajityypilliset tarpeet.  Koiran tulee pystyä oleskelemaan muiden kanssa ilman että  ahdistuu. Koira ei saa ahdistella  muita, ei saa olla agressiivinen, on sisäsiisti ja osaa koiraetiketin. Koirahotellissa koirat oleskelevat kaikki yhdessä,  joten isot, pienet, vanhat ja nuoret kaikki nukkuvat, leikkivät, käyvät lenkillä yhdessä sulassa sovussa – laumana.

Mikäli koira tarvitsee erikoishuomiota (erikoisruokavalio, ikä, allergiat, sairaudet, toipilaat yms.) tulee niistä sopia erikseen. Pystymme tarvittaessa tarjoamaan myös täysin erillisen tilan koiralle!!

Hotellimajoitus sisältää kaiken mitä koira lomallaan tarvitsee:
Ruuan (nappulat, raakaruoka tai tuoreruoka), metsä- ja peltolenkit, koirapuistoilut, vapaan oleskelun pihalla aina halutessa, majoitus yhdessä muiden koirien kanssa vapaasti talossamme, tarvittaessa koiralle oma rauhallinen tilansa erillään muista, kaikki herkut ja välipalat sekä verot.  Lisäksi lähetämme joka päivä kuvia ja vidoita jotta näet miten koirasi voi ja mitä se puuhailee. Emme koskaan veloita mitään ylimääräistä sovitun hinnan lisäksi.

Koirahotellli toimii koirapäiväkodin yhteydessä ja on avoinna 07 – 21 välisenä aikana joka päivä. Koiran voi tuoda ja noutaa etukäteen sovittuna aikana, aika tulee sopia vähintään edellisenä päivänä. Koiran voi tuoda silloin kun sinulle sopii, toimimme sinun aikataulusi mukaan. Vuorokausi lasketaan alkavaksi kun tuot koiran meille. Koira tulee noutaa lähtöpäivänä viimeistään 4 h sisällä tuontiajasta,,  nouto on viimeistään kl 21. Sen 4 h liukuman ylittäviltä tunneilta veloitus on 10 euroa per h. Koiran noudosta tulee sopia vähintään vuorokausi aikaisemmin.

Tuo koiran valjaat ja panta, taluttimen (ei flexiä), sade-talvitakin jos koira sellaista käyttää. Mukaan ei kannata ottaa koiranpetiä koska siinä nukkuu sitten muutkin. Samoin mukaan ei kannata ottaa leluja, menevät muiden käyttöön. Mukaan kannattaa ottaa peitto, paita tai riepu, koska laitamme sen aina sinne missä koira nukkuu yönsä, usein oman lauman tuoksu rauhoittaa koiraa jos sillä tulee hätä.  Meillä on aina ihminen paikalla, koirat eivät ole koskaan yksin, eivät edes yöllä,  joku on valvomassa niiden touhuja.

Varauksia voi tehdä puhelimitse tai sähköpostitse tai täyttämällä tilauslomakkeen . Varaukset vahvistetaan aina erikseen kirjallisesti, saat meiltä varausvahvistuksen sähköpostitse.  Varauksen voi tehdä vuoden etukäteen tai vaikka samana päivänä, jos vain tilaa on. Sesonkiajoille varaukset tulee tehdä useita kuukausia etukäteen.  Sesonkiajat ovat koulujen loma-aikoja ja suosituimmat pyhät, ja sesonkiaikoina on korotetut hinnat voimassa.

Sesongit ovat nähtävissä hinnastossa

Peruutus aina kirjallisesti spostilla tai txtviestillä, tai mikäli peruutus tehdään puhelimitse vahvistamme sen aina kirjallisesti. Varauksen voi peruuttaa ilman kuluja viimeistään 5 vrk ennen loman alkua. Sen jälkeisestä peruutuksesta veloitamme peruutusmaksun 20 %  – 50 %  lomahinnasta, riippuen peruutuksen ajankohdasta. Varausvahvistuksissa on erikseen mainittu  peruutushdot. NoShow-tapauksissa veloitamme aina koko lomahoidon hinnan.

HUOM! Sesonkien lomahoitojen peruutus on tehtävät viimeistään 10 vrk ennen loman alkua,

Koirahotelli herää aikaisin, yleensä n. 6.30 olemme viimeistään aamulenkillä.  Sitten on aamuruoka, usein leikitään vähän aikaa, vedetään tirsat, ja kl 11 mennään varsinaiselle lenkille joko metsään, pelloille tai koirapuistoon. Olemme ulkona usein parikin tuntia. Iltapäivällä koirat nukkuvat, katsovat TVstä (joo, pidämme Animal planetin päällä), jotkut peuhaavat, jotkut leikkivät pihalla kunnes kl 15 aikaan on iltapäivän ulkoilutus. Taas olemme ulkona pitkään, vähintään tunnin, minkä jälkeen koirat peuhaavat aikansa kunnes kl 18 aikaan on iltaruoka. Ruuan päälle nukutaan ja rauhoitutaan ja leikitään jos vielä virtaa piissaa. Kl 10 illalla on iltaulkoilutus. Sen jälkeen talo rauhoittuu ja tuhinan säestämänä kaikki nukahtavat – omaan nurkkaansa ja pedille, kuka minnekin.

YHTEYSTIEDOT Koirahotelli VUOSAARI

Kaikissa asioissa

+358 44 244 2655

Karavaanikuja 2, Rastila