Koiraparkki.com

Koiraparkki.com - Vantaan koirapäiväkoti ja koirahotelli etsii yrittäjää

Päätoimintamme on koirapäiväkoti ja koirahotelli-palvelut. Emme oli markkinoiden kallein emmekä edullisin, mutta varmasti tunnetuin, suurin ja laadukkain. 

Koiraparkki.com on toiminut pääkaupunkiseudulla jo 6 vuoden ajan ja tällä hetkellä meillä on kolme toimipistettä  ja koiria hoidossamme päivittäin n 40-60 kpl. Koirapäiväkodin ja  koirahotellin lisäksi palveluihimme kuuluvat myös koulutuspalvelut sekä koirahieronta. Konseptiimme on helppo lisätä myös mm. koiran tarvikkeet, -ruoka sekä trimmaus palvelut.

Nyt olemme avaamassa Vantaalle toimipistettä ja etsimme sinne  Franchising toiminnasta kiinnostunut itsenäistä yrittäjää. Etsimme nyt tomeraa ja jämäkkää koiraihmistä Vantaan alueelta toimimaan itsenäisenä Koiraparkki.com -yrittäjänä. Jos koet olevasi tulevaisuuden koirahoitola-täti tai -setä, laita viestiä ja jutellaan lisää!

Asiakkaita meillä on Kotkasta Hankoon ja ihan keski-suomea myöten – monet tulevat pitkänkin matkan takaa saadakseen koiran meille hoitoon. Olemme tunnettuja  laadukkaasta ja ammattimaisesta toiminnastamme. Kaikki koiriemme kanssa toimivat  ovat alan koulutuksen saaneita ammattilaisia. 

Jos kiinnostaa niin ole yhteydessä tännepäin!

 

Koiraparkki Franchising
koiraparkki koirahoitola
koiraparkki franchising