Koirapäiväkoti - Koirahoitola Helsinki


Kamppi, Helsinki

Ma – Pe
kl 07 – 18
info (at) koiraparkki.com

Koirahoitola Kampissa

Koirapäiväkotimme on  Kampissa, Kalevankadulla, Helsingin keskustassa kaupunki maisemissa. Se on avara, kodinomainen ja häkitön  sekä viihtyisä. Koirat ovat vapaana keskenään leikkien ja nukkuen ja touhuten, ulos mennään lenkille tai koirapuistoon aina isolla joukolla! 

Koirapäiväkodin päivä

Koirahoitolaan otamme n. 20 kappaletta hoidokkeja päivittäin – kaiken kokoisia ja rotuisia. Henkilökuntaa on paikalla koko ajan valvomassa touhuja, koirat eivät ole koskaan yksin. Koirat jaamme useaan eri ryhmään perustuen koiran leikkitapaan ja mieltymyksiin. Ulos mennään pariin otteeseen, tarpeen mukaan useamminkin.

Koirapäiväkoti tarjoaa koirille aktiviteetteja, leikkimistä, laumassaoloa lajitoveriensa seurassa ja ulkoilua turvallisessa ympäristössä

Katso tästä Kampin Koirapäiväkodin tunnelmia

b88716160z.1_20170309134044_000gqi15646i.10.iptcstrip

Leikkikavereita

Onko liikaa energiaa, onko puute kavereista tai vain muuten tylsistynyt?

TUO MEILLE LEIKKIMÄÄN!

isoja ja pieniä koiria koiraparkki.com

Haluatko että oppii tavoille

Pitäisi pärjätä eri kokoisten ja näköisten kavereiden kanssa

TUO MEILLE OPETTELEMAAN!

Sammy koirapuistossa koiraparkki.com

Ulkoilutus

Eikö ole päivällä mahdollista viedä ulos, tai ei muuten vain aika riitä?

TUO MEILLE KOIRAPUISTOON!

bruce and his balls at koiraparkki.com

Eroahdistunut?

Onko stressaantunut tai eroahdistunut, eikä koulutus onnistu? joko naapurit valittaa?

TUO MEILLE !

UKK Kamppi Koirapäiväkoti

Kaikki uudet koirat ovat tervetulleita ensin tutustumaan hoitopaikkaan, sovi aika etukäteen.   Sovitaan koepäivä, mikä on ilmainen 4h pituinen.  Sen jälkeen koirasi voi tulla meille hoitoon tarpeesi mukaan. 

Kampissa meillä on joka päivä n. 20 koiraa hoidossa. Kaikenrotuiset ja kokoiset ja ikäiset koirat ovat tervetulleita. Koiran tulee olla jotenkuten sosiaalinen ja tulla toimeen kaikenlaisten koirien kanssa ilman että ahdistuu laumaoleskelusta. Jos koira ei ole koskaan ollut muiden koirien seurassa tai käynyt koirapuistossa, se ei välttämättä ole este hoitoon tulolle. Koiran tulee olla sisäsiisti, omata perustottelevaisuutta ja osata jotenkuten koiraetiketti. Mikäli koira osoittaa ahdistuneisuuden merkkejä ja tärisee, on agressiivinen toisia koiria tai ihmisiä kohtaan, koira ei voi tulla. Valitettavasti kaikki koirat eivät ole laumaolioita ja eivät siten sovi päiväkotiimme.

Koiran on oltava vähintään 5 kk vanha mutta sekin on yksilöllistä. Huomioi, että olemme sisätiloissa, meillä on mattoja, huonekaluja, koiran tulee olla sisäsiisti. Samoin koiran on oltava vähän sosiaalinen pärjätäkseen laumassamme ahdistumatta. Koiran pitää pärjätä ilman omaa ihmislaumaansa, joten yksinoloa on harjoiteltu ja paniikki ei iske kun on omasta laumasta erossa. Yläikärajaa ei ole.

Koiran tulee olla ulkoilutettu kunnolla aamulla ja se on jo tehnyt tarpeensa  ulos. Me emme vie koiraasi ulos aamulla puolestasi. Yleisesti koiran tulee olla terve, rokotukset (ns pakolliset kolmois-neloisrokote + sisä- ja ulkoloislääkitys) kunnossa. Mikäli koiralla on vatsatauti, ripuli, nuha, se yskii tai se on selkeästi apaattinen, ei koiraa oteta hoitoon. Jos nartulla on juoksut alkamassa ja pojat nuuskii innokkaasti, ei narttua voi tuoda hoitoon. Mikäli huomaamme koiran olevan sairas, pyydämme omistajaa noutamaan koiran pois välittömästi, koira eristetään siksi aikaa muista hoitokoirista.

Uroskoirien kohdalla katsomme jokaisen tapauksen erikseen. Meillä on leikattuja ja leikkaamattomia, kummatkin ovat tervetulleita kunhan: koira ei ruiki (jos ruikkii saa urosvyön), ei ahdistele narttuja eikä rähinöi ja aiheuta käytöksellään ongelmia. Ns urosagressio aheuttaa koiran poistamisen päiväkodista välittömästi.

Narttujen ei tarvitse olla steriloituja. Juoksuista narttua ei voi tuoda hoitoon! Nartun juoksu alkaa usein ennen vuotojen alkua, ja urokset reagoivat voimakkaasti hajuun. Juoksun kesto on alusta loppuun n. 4-6 vkoa, usein jopa 8 vkoa. Yleinen ohje on että 4 -5 vkoa vuodon päättymisen jälkeen voi tuoda hoitoon. Mikäli nartulla alkaa juoksu kesken hoitopäivän, omistajan tulee noutaa narttu pois asap.

Kukaan ei ole täydellinen ja koirilla, aivan kuten ihmisilläkin, on huonoja päiviä – se ei ole este hoitoontulolle. Päivähoitoon emme kuitenkaan voi ottaa kovin isoista ongelmista kärsivää tai liian ahdistunutta koiraa. Eikä meillä ole mahdollisuutta laittaa huonosti käyttäytyvää koiraa ihan omaan tilaan erikseen muista (meillä ei ole häkkejä) koko päiväksi. Kaikki koirat evaluoidaan  ennen hoitoontuloa, kartoitamme käyttäymistä ja luonnetta. Mikäli koiran ongelmat todetaan sellaiseksi, että sen käyttäytyminen voi korjaantua laumassa olemisesta (mm. eroahdistus,  ujous, epävarmuus, koiraetiketin puute tai sosiaalistaminen yms.) tai kouluttamalla (perustottelevaisuus, dominointi, remmirähjä yms.), voi koiran tuoda hoitoon, kunhan ensin sovitaan  koirakouluttajamme kanssa miten koiran kanssa toimitaan. Ongelmakäyttäytymis-koulutusta voidaan myös suunnitella,  tästä veloitetaan koulutusmaksu. HUOM me emme ”kasvata” tai kouluta koiraa puolestasi, se on sinun tehtäväsi, mutta me autamme ja osallistumme!

Hintamme löytyvät hinnastostamme, hinnat sisältävät päivähoidon, 2 ulkoilutusta sekä leikityksen ja namit. Hinta ei sisällä ruokaa.

YHTEYSTIEDOT KAMPPI

Kaikissa asioissa

+358 456 133 212