Koiraparkki.com

Koirapäiväkoti - Koiraparkki Helsinki

 Kamppi, Helsinki
Ma – Pe
kl 07 – 18
info (at) koiraparkki.com

Koirahoitola Kampissa

Koirapäiväkotimme on  Kampissa, Kalevankadulla, Helsingin keskustassa kaupunki maisemissa. Se on avara, kodinomainen ja häkitön  sekä viihtyisä. Koirat ovat vapaana keskenään leikkien ja nukkuen ja touhuten, ulos mennään lenkille tai koirapuistoon aina isolla joukolla! 

Koirapäiväkodin päivä

Koiria päiväkotiin otamme n. 20 kappaletta – kaiken kokoisia ja rotuisia. Henkilökuntaa on paikalla koko ajan valvomassa touhuja, koirat eivät ole koskaan yksin. Koirat jaamme useaan eri ryhmään perustuen koiran leikkitapaan ja mieltymyksiin. Ulos mennään pariin otteeseen, tarpeen mukaan useamminkin.

Päiväkoti tarjoaa koirille aktiviteetteja, leikkimistä, laumassaoloa lajitoveriensa seurassa ja ulkoilua turvallisessa ympäristössä

Leikkikavereita!
Ota yhteyttä
Meillä käy päivittäin n 20 koiraa. Kaiken rotuisia ja kokoisia. Koirasi tarvitsee sosiaalisia kontakteja ja leikkikavereita
Koirapuistoilua!
Ota yhteyttä
Jos koirasi kaipaa aktiviteettejä ja tavalliset lenkitykset eivät riitä, tuo koirasi viettämään aktiivinen päivä!
Erilaisia koiria
Ota yhteyttä
Haluatko, että koirasi oppii ymmärtämään isompia, pienempiä, vanhempia ja nuorempia - erilaisia koiria. Onko koiraetiketti kadoksissa?
Aktivointia
Ota yhteyttä
Koirasi tarvitsee aivotyötä, uusia asioita, aktivointia tai piristystä elämään

UKK Koirapäiväkoti

Kaikki uudet koirat ovat tervetulleita ensin tutustumaan hoitopaikkaan, sovi aika etukäteen.   Sovitaan koepäivä, mikä on ilmainen 4h pituinen.  Sitten koirasi voi tulla meille hoitoon tarpeesi mukaan. 

Kaikenrotuiset ja kokoiset ja ikäiset koirat ovat tervetulleita. Koiran tulee olla jotenkuten sosiaalinen ja tulla toimeen kaikenlaisten koirien kanssa ilman että ahdistuu laumaoleskelusta. Jos koira ei ole koskaan ollut muiden koirien seurassa tai käynyt koirapuistossa, se ei välttämättä ole este hoitoon tulolle. Koiran tulee olla sisäsiisti, omata perustottelevaisuutta ja osata jotenkuten koiraetiketti. Mikäli koira osoittaa ahdistuneisuuden merkkejä ja tärisee, on agressiivinen toisia koiria tai ihmisiä kohtaan, pyydämme omistajaa noutamaan koiran pois kesken päivän. Valitettavasti kaikki koirat eivät ole laumaolioita ja eivät siten sovi päiväkotiimme.

Koiran on oltava vähintään 4 kk vanha mutta sekin on yksilöllistä. Huomioi, että olemme sisätiloissa, meillä on mattoja, huonekaluja, koiran tulee olla sisäsiisti. Samoin koiran on oltava vähän sosiaalinen pärjätäkseen laumassamme ahdistumatta. Koiran pitää pärjätä ilman omaa laumaansa joten yksinoloa on harjoiteltu ja paniikki ei iske kun on omasta laumasta erossa. Yläikärajaa ei ole.

Koira tulee olla ulkoilutettu kunnolla ja se on tehnyt tarpeensa  ulos. Koiran tulee olla terve, rokotukset (ns pakolliset kolmois-neloisrokote + sisä- ja ulkoloislääkitys) kunnossa. Mikäli koiralla on vatsatauti, ripuli, nuha, se yskii tai se on selkeästi apaattinen, ei koiraa oteta hoitoon. Jos nartulla on juoksut alkamassa ja pojat nuuskii innokkaasti, ei narttua voi tuoda hoitoon. Mikäli huomaamme koiran olevan sairas, pyydämme omistajaa noutamaan koiran pois välittömästi, koira eristetään siksi aikaa muista hoitokoirista.

Uroskoirien kohdalla katsomme jokaisen tapauksen erikseen. Meillä on leikattuja ja leikkaamattomia, kummatkin ovat tervetulleita kunhan: koira ei ruiki (jos ruikkii saa urosvyön), ei ahdistele narttuja eikä rähinöi ja aiheuta käytöksellään ongelmia. Ns urosagressio aheuttaa koiran poistamisen päiväkodista välittömästi.

Juoksuista narttua ei voi tuoda hoitoon! Nartun juoksu alkaa usein ennen vuotojen alkua, ja urokset reagoivat voimakkaasti hajuun. Juoksun kesto on alusta loppuun n. 4-6 vkoa, usein jopa 8 vkoa. Yleinen ohje on että 4 -5 vkoa vuodon päättymisen jälkeen voi tuoda hoitoon. Mikäli nartulla alkaa juoksu kesken hoitopäivän, omistajan tulee noutaa narttu pois asap.

Kukaan ei ole täydellinen ja koirilla, aivan kuten ihmisilläkin, on huonoja päiviä – se ei ole este hoitoontulolle. Päivähoitoon emme kuitenkaan voi ottaa kovin isoista ongelmista kärsivää tai liian ahdistunutta koiraa. Kaikki koirat evaluoidaan  ennen hoitoontuloa, kartoitamme käyttäymistä ja luonnetta. Mikäli koiran ongelmat todetaan sellaiseksi, että sen käyttäytyminen voi korjaantua laumassa olemisesta (mm. eroahdistus,  ujous, epävarmuus, koiraetiketin puute tai sosiaalistaminen yms.) tai kouluttamalla (perustottelevaisuus, dominointi, remmirähjä yms.), voi koiran tuoda hoitoon, kunhan ensin sovitaan  koirakouluttajamme kanssa miten koiran kanssa toimitaan. Ongelmakäyttäytymis-koulutusta voidaan myös suunnitella,  tästä veloitetaan koulutusmaksu. HUOM me emme ”kasvata” tai kouluta koiraa puolestasi, se on sinun tehtäväsi, mutta me autamme ja osallistumme!

Hintamme löytyvät hinnastostamme, hinnat sisältävät päivähoidon, 2 ulkoilutusta sekä leikityksen ja namit. Hinta ei sisällä ruokaa.

YHTEYSTIEDOT KAMPPI

Kaikissa asioissa

+358 456 133 212

Close Menu